2777
2789
عنوان

هموروئید رو زودتر جدی بگیرین

108 بازدید | 2 پست

هموروئید یا بواسیر از شایع‌ترین مشکلات گوارشی و مقعدیه که وقتی رگ‌های ناحیه‌ی مقعدی تحت فشار قرار می‌گیرن (مثلاً به‌خاطر یبوست مزمن، بارداری یا نشستن طولانی)، دچار تورم و التهاب می‌شن. 

معمولاً با علائمی مثل درد، خارش، سوزش، یا خون‌ریزی موقع دفع همراهه. برخلاف تصور عموم، هموروئید در مراحل اولیه با تغییر سبک زندگی، مصرف بیشتر فیبر، نوشیدن آب زیاد و جلوگیری از زور زدن موقع دفع قابل درمانه و فقط در موارد شدید ممکنه نیاز به درمان‌های دارویی یا جراحی باشه. نکته‌ی طلایی اینه که پیشگیری از هموروئید خیلی راحت‌تر از درمانشه؛ تنها کافیه یبوست رو کنترل کنی، از نشستن طولانی‌مدت روی توالت پرهیز کنی و تحرک روزانه داشته باشی.....

کیا تجربه‌اش رو داشتن؟ چطور درمان کردین؟؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دارم ولی با کنترل یبوست خیلی میشه بهترش کنی فقط بایدشکمت سفت نشه چیزای مثل کیک نون ساندیجی سنگگ انار درکل چیزای که شکم سفت میکن نبایدبخوری ،خیلی سخته یه قسمتی هست ک استراحت نداره خیلی مراقبت میخاد

این حقیقت داره ک اونای که هموروئیددارن سزارین میکنن؟؟؟

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

من دارم ولی با کنترل یبوست خیلی میشه بهترش کنی فقط بایدشکمت سفت نشه چیزای مثل کیک نون ساندیجی سنگگ ا ...

ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی 

نه معمولا ربطی پیدا نمی‌کنه به سزارین مگر اینکه خیلی خیلی بزرگ و مشکل دار باشه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان