2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181444 بازدید | 1092 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ روشن مد نظرته یاتیره تاراهنمایت کنم

روشن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مبارکه 

چندتا ترکیب میگم خواستی بزن تو گوگل ترکیب هرکدومو دوست داشتی بزن چون سلیقه ایه

میخوای روشن باشه 

صدفی ۹ و خاکستری ۸  با اکسیدان ۶ درصد

مرواریدی ۹ با کاراملی ۹

میخوای تیره تر باشه

درجه رنگ هارو کمتر کن مثلا خاکستری ۶ یا ۷

یه دونخ رنگ موی بنفش هم بخر هرکدوم ترکیبا رو درست کردی داخلش نسبت به حجم موی سرت یک تا دو سانت بنفش بزن که نارنجیش رو بگیره

البته خود خاکستری هم نارنجی مو رو میگیره ولی نفش بهترش میکنه

این ترکیب رنگ هارو روی موی نمدار مثل شامپو بزن و بعد ۲۰ دقیقه بشور میشه رنگساژ

اگه میخوای دوام بیشتری داشته باشه روی موی خشک بزن ولی رنگ و مواد بیشتری میبره و یکم تیره تر میشینه

تا دو سه روز هم به موهات شامپو نزن تثبیت شه رنگت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
۵۰ و خوردی سالدوتا دو قلو داره

من چند وقت پیش خواب میدیدم از این خونه که مستاجریم بلند شدیم رفتیم یه خونه ی خیلی خیلی بزرگ اجاره کردیم پسرمم که الان6 سالشه 3سالش بود 

هی به شوهرم میگفتم وای اینجا خیلی بزرگه چطوری پول اجاره بدیم ازکجا بیاریم گفت ارزونه ماهی4میلیون بعدگفنم وای چه خوب

ولی راه خونه دور بود وسط شهر نبود

تعبیرش چیه گلم؟

خونه بیشتز بزرگیش تو چشمم میخورد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عکس سونو ببینه جنسیت میفهمه

جدی ایول .باردار شدم پس بفرستم واسش. مرسی گفتی

دعاکن من مثبت باشم این ماه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

مبارکه چندتا ترکیب میگم خواستی بزن تو گوگل ترکیب هرکدومو دوست داشتی بزن چون سلیقه ایهمیخوای روشن باش ...

العان عکس رنگو میزارم  بابیرنگی عالی میشه

https://daigo.ir/secret/41700181532