2777
2789
عنوان

ببین توخونه دیشب موهامو چه رنگی کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 181443 بازدید | 1092 پست
عزیزم پایه موهات در چه حده میتونی عکسشو بذاری؟

گذاشتم عزیزم تا منتشر ش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم 7تا

عزیزم شما رو میدونم گفتم جاری خودم ۹ تا بچه داره 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

میخای چه رنگ کنی گلم؟؟

عکس موهامو گذاشتم بیادببین کلازرد شده نمیدونم چ رنگی اما تیره نباش خیلیم زوشن نباش ک باز رنگش بپره ی رنگ شیک میخام 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نه گلم 7تا

واقعا خودت خواستی؟ ماشالله افرین. خدایش باید اخبار شمارو نشون بده واسه اونایی که بچه نمیخوان خدا واست نگهشون داره عاقبت بخیر بشن

اذیتت نمیکنن سخت نیس. خودت چندسالته؟

من ارزومه دومی بیارم 

دعاکن منم این ماه مثبت باشم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اره داره .تشخیص جنسیتش ردخور نداره

یعنی چی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دیدم میخای چه رنگ کنی رنگ روشن؟

اره روشن باش زیادتیره نباش

ماشالله واقعا؟چندسالشه جاریت؟

۵۰ و خوردی سال

دوتا دو قلو داره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نه گلم 7تا

مگه چند سالته ۷ تا بچه داری اسی؟؟

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️