2777
2789
عنوان

خوش بحالتون که عشقتون کنارتونه

534 بازدید | 79 پست

هر موقع که بخاید باهاش بیرون میرید کلی عکس دو نفره دارید هر موفع دلتون گرفت باهاش خرید میرید بیرون میرید کافه میرید قدم می‌زنید 

من کسی که دوسش دارم ازم دوره همه ارزوهام حسرت شد باهاش هر موقع میام چالشای باحال اینستارو منم برم میبینم عکسای دونفرمون انقد کمه و تکراری شده که فایده نداره هر موقع دلم بگیره ندارمش که بقلش کنم نازمو بکشه سر رو شونش بذارم هعی

واقعا خدا دوسم نداره وگرنه کاری میکرد بشه:))

عاشقم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق من نزدیکه اما ندارمش

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

فوت شدن ؟ برادرتون؟

نه خارج ازکشوره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم من با عشقم ازدواج کردم هبچ کدوم از این کارایی که گفتی رو نداریم بعضیاشو انجام میدبم ولی خیلی کم...گول این رفتارای عاشقانه رو که تو اینستا میزارن نخور من همسرم صبح زود میره شبم خسته میاد خونه عاشقانه زندگی ما اینه که براش یه شام خوب بپزم وقتی اومد استقبالش برم بعدم تو رختخواب تو بغل هم ارامش بگیریم چهارتا کلمه حرف بزنیم و تمام. زندگی واقعی با فانتزی هایی که تو اینستا نشون میدن خیلی فرق داره