2777
2789
عنوان

رفتارم

58 بازدید | 10 پست

من تا حالا ک 21سالمه با کسی اوکی نشدم بعد تازگیا با ی نفر اوکی شدم. برای اولین بار بعد قصدش جدیه ولی وقتی میگ عکس بده یا پنج دیقه تلفنی صحبت کنیم واقعا حالم بد میشه هی احساس میکنم زشتم🗿🗿

تازه از وابسته شدن میترسم واقعا چیکار کنم چرا اینجوریم فکر کنم تا آخر عمر مجرد بمونم:)))))) 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

ببین ازدواج قسمته بسپار به خدا اون که باید خودش میاد منم هیچ وقت قبل ازدواجم با کسی حرف نزدم وابستگی سخته روح ادم داغون میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین ازدواج قسمته بسپار به خدا اون که باید خودش میاد منم هیچ وقت قبل ازدواجم با کسی حرف نزدم وابستگی ...

اصلا نگران ازدواج نیستم حقیقتا اصنم دوس ندارم ولی ایشون پیشنهاد داد ی کم شناخت پیدا کنیم 

منم قبول کردم اما واقعا نمیدونم چرا اینطوریم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون حوصله ندارم کلاچهار روزع حرف می‌زنیم ولی تا گفت پنج دیقه تلفنی حرف بزنیم من حالم بد شد خب چرا آخه گفتم ن گفت باشه فدای سرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران ازدواج نیستم حقیقتا اصنم دوس ندارم ولی ایشون پیشنهاد داد ی کم شناخت پیدا کنیم منم قبول کر ...

واقعیت منم اینجوری بودم روز اولی که شوهرم اومد خواستگاریم گفتن تو اتاق حرف بزنید من از استرس نتونستم نگاهش کنم حرف که هیچ به تته پته افتاده بودم اصلا یه وضعی شوهرم دید اینه خودش میگفت خودش جواب میداد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا نگران ازدواج نیستم حقیقتا اصنم دوس ندارم ولی ایشون پیشنهاد داد ی کم شناخت پیدا کنیم منم قبول کر ...

واقعیت منم اینجوری بودم روز اولی که شوهرم اومد خواستگاریم گفتن تو اتاق حرف بزنید من از استرس نتونستم نگاهش کنم حرف که هیچ به تته پته افتاده بودم اصلا یه وضعی شوهرم دید اینه خودش میگفت خودش جواب میداد 

واقعیت منم اینجوری بودم روز اولی که شوهرم اومد خواستگاریم گفتن تو اتاق حرف بزنید من از استرس نتونستم ...

بعضیا چن تا چن تا برمیدارن اونوقت مارو توروخدا🥲😂

بعضیا چن تا چن تا برمیدارن اونوقت مارو توروخدا🥲😂

😂😂😂اتفاقا شوهرمم سر همین عاشقم شد

😂😂😂اتفاقا شوهرمم سر همین عاشقم شد

😂😂😂چقد خوب 

ایشالله که همیشه در کنارهم خوشبخت باشین 

😂😂😂چقد خوب ایشالله که همیشه در کنارهم خوشبخت باشین

سلامت باشی😂