2777
2789

شاید فکر کنین چرا ولی بابای من خیلی پولداره دستش به دهنش میرسه ولی تا الان که ۲۱ سالمه جیب خرجی بهم نداده دارم میرم دانشگاه غیرانتفاعی مجبور شدم برم چون سراسری شهر خودمون قبول نشدم شهریه دانشگاهم شده بود ۶ تومن خودم کار کرده بودم خودم داده بودم 

نه پول میده کار شروع کنم نه پول میده کار یاد بگیرم نه جیب خرجی میده 😭😭 از یه طرفم میخام کار کنم میفهمن دانشجوام میگن نه نمیشه😭 کار قبلیمم خیلی سنگین بود کمر درد میگرفتم حقوقمم خیلی خیلی دیر میداد هر ۶/۷ هفته یبار میداد اونم ماهی ۷ تومن 😭

دیگه روز به روز دارم افسرده تر میشم چیکار کنم هر کاریم پیدا میکنم زود نظر میدن که باید باهامون رابطه داشته باشی😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم ازش میدزدیدم

خیلی بی رحم تر از اون چیزیه که فکر میکنی ۴ تا مغازه و ۲تا اپارتمان و زمینو اینا فک نکنم نداشته باشه که حداقال کمش ماهی ۲ تومن بده😭 نه اجاره میده نه چیزی 

یکی از واحدامونو دادیم اجاره ماهی ۳ تومن از اونجا فقط برای مامانم میاد ۳ تومنم مبلغ ناچیزیه که بخام ...

یه میلیونم بهت بده کافیه با همین یه حرکتی بزن اگ‌کمه اول جمعش کن بعد شرو کن

اول از همه گوشیش رو وقتی حواسش نیست گم و گور کن 

بعد یکی از کارت هاشو که میدونی رمزش چیه و توش پوله رو بردار برو عابربانک و 3 میلیون ازش بردار

تا بره گوشی جدید بگیره و اس ام اس بانک رو فعال کنه دو سه روز طول میکشه 

تو این دو سه روز 

روزی 3 تومن از کارتش بزن میشه 9 تومن

ماه بعد دوباره گوشیش رو وقتی حواسش نیست به باد بده و همین مراحل رو دوباره تکرار کن 

اگرم خیلی دیگه خسته شدی وقتی خوابه به بالشت بذار روی دهنش و بشین رو بالشت خودتو خلاص کن

یکی از واحدامونو دادیم اجاره ماهی ۳ تومن از اونجا فقط برای مامانم میاد ۳ تومنم مبلغ ناچیزیه که بخام ...

بدعاتش کردی،رک بهش بگو برا درس دانشگام پول میخام نمیتونم کار کنم و ماهی چقدر لازممه،اگه الان خرج بچه هاش نکنه پس کی میخاد خرج کنه؟؟؟بگو الان من لازم دارم و بهتره خرجم کنی من ماهی فلان قدر هزینه ی خودم و دانشگام میشه