2777
2789
عنوان

زندگی جد مادریم خودش یه رمانه

675 بازدید | 53 پست

من تصمیم گرفتم بنویسمش

اسمون ابیه و پرنده ها با صدای طنین اندازشون اواز بهاری سر میدن این بهار سال سرنوشت سازی برا من هس پس براش دل نگرانم

اره تولد۱۶سالگیم امسال طبق رسوم قراره من شوهر بدن زن داییم میگه قراره زن پسر کدخدا شم اره قراره من یتیم شوهر بدن به پسر کدخدا ولی تا روز عروسی بیاد چه به سرم میاد من چی میشم

بگید این قلم خوبه یا ادبی بنویسم تا ادامه بدم به شک افتادم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ادبی نیست خیلی کلیشه ایی شروع میشه خودت اهل کتابی یا نه من واقعا مانوس دنیا کتابم دوستانه میگم عزیزم من به عنوان مخاطب جذب این قلم نمیشم شروع جذاب تری نیاز

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من نپسندیدم،با احترام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ادبی بنویس

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مدل قدیمی بنویس

این مشخصه یه دختر امروزی داره اینا رو میگه

اون موقع دخترا از خداشون بوده ازدواج اینجوری کنن و چشم گوش بسته بودن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بده به یه تهیه کننده یا نویسنده پول هم بهش بده برات کتاب چاپ کنه یا داستان رو براش تعریف میکنی اون مینوسیه بهت تحویل میده بعضیا هم از زندگیشون فیلم ساختن جدی میگم مثل همین بامداد خمار البته هزینه میلیاردی داره

به نام خدای عزوجل که جهان را افرید ورق عشق را به نامش زد

اوایل فصل ربیع هست اسمان به رنگ ابی لاجوردی درامده

امسال سالی است که سرشتم به کل تغییر می کند در روستای ما چنین مرسوم است که دختران تا پا به ۱۶سالگی میگذارند برای مردی لایق می شوند ۲۰روز به زاد روزم مانده خواستگاری ها شروع شده است کد خدا مرا برای پسرش لایق دانسته در پوست خود نمی گنجم منی که تا دیروز یتیم و سربار دایی خویش بودم حالا عروس کد خدا می شوم با تمام فکرهای خویش تا صبح نخوابیدم من هم لباس عروس به تن خواهم کردم دست در دست پسر کد خدا وارد خانه والا مقام می شوم صبح که شد با دختر دایی خویش حمار بیچاره را برداشته راهی شهر شدیم تا به مکتب خانه رویم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

متن نمونه ادبی هم بزار

میشه متن ادبی رو هم ببینی البته شاید اشکال داشته باشه ولی بیشتر منظورم سبکه اونا رو خودم درست می کنم

ب نظرم قلم مناسبی نیست ، ادبی خیلی قشنگ تره

میشه متن ادبی رو هم ببینی البته شاید اشکال داشته باشه ولی بیشتر منظورم سبکه اونا رو خودم درست می کنم

خیلی ادبی نیست خیلی کلیشه ایی شروع میشه خودت اهل کتابی یا نه من واقعا مانوس دنیا کتابم دوستانه میگم ...

من نپسندیدم،با احترام