2777
2789
عنوان

زندگی جد مادریم خودش یه رمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 53 پست
به نام خدای عزوجل که جهان را افرید ورق عشق را به نامش زداوایل فصل ربیع هست اسمان به رنگ ابی لاجوردی ...

این جالبه،ولی چرا حمار؟چرا خرو الاغ نه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ادبی بنویس

میشه متن ادبی رو هم ببینی البته شاید اشکال داشته باشه ولی بیشتر منظورم سبکه اونا رو خودم درست می کنم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جالبه،ولی چرا حمار؟چرا خرو الاغ نه؟

خب مگه خر نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب مگه خر نیس

منظورم اینه که،چرا کلمه عربی استفاده کردی یه هو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مدل قدیمی بنویساین مشخصه یه دختر امروزی داره اینا رو میگهاون موقع دخترا از خداشون بوده ازدواج اینجور ...

میشه متن ادبی رو هم ببینی البته شاید اشکال داشته باشه ولی بیشتر منظورم سبکه اونا رو خودم درست می کنم

به نام خدای عزوجل که جهان را افرید ورق عشق را به نامش زداوایل فصل ربیع هست اسمان به رنگ ابی لاجوردی ...

تا حالا رمان خوندی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منظورم اینه که،چرا کلمه عربی استفاده کردی یه هو

خب اشکالش حس کردم بنویسم خر قشنگ نیس چارپا هم بنویسم به خر اشاره نشده حمار برام قشنگ اومد

حس میکنم دادی هوش مصنوعی چون خیلی نچسبه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تا حالا رمان خوندی؟

نه حالا ای چه جوری هس اگه ایده ای داری بگو

رمان عاشقانه زیتد نخوندم وا اونایی که خوندم زیاد ادبی نبودن و به زبان ساده بودن قصد چاپ کردنش ندارم فقط میخوام اینجا بگم برا سرگرمی

نه خودم نوشتم گلم ولی اگه چیزی میدونی بگو نگاه کنی بالا گفتم معنی حمار خر هس خودم نوشتم

ببین عزیزم شروع کتاب ویترین یک کتاب شاید پارگراف اول مهمترین پارگراف باشه برای جذب این مدل شروع شبیه خیلی داستان ها و فیلم ها کلیشه ایی

دختر یتیمی که عروس بالا زاده ایی میشه ، از یک اتفاق دیگه مثلا از فریم گذشته صدا درد زن پا به ماه بعد زایمان ، تولد که دختر از بوییدن لباس قدیمی مادر تداعی میشه .

این یهویی به ذهنم اومد نمیکند عالیه میگم فریم شروع مخاطب جذب نمیکنه چون خیلی اسپویل کننده اولش بخونی آخرش حدس میزنی

کتاب دزیره خوندی اینطور شروع میشه اوژنی خواب مونده و داره دستمال داخل کاپ سینه اش میگذاره یک فریم پرتکاپو برای رفتن به دادگاه برادرش

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین عزیزم شروع کتاب ویترین یک کتاب شاید پارگراف اول مهمترین پارگراف باشه برای جذب این مدل شروع شبیه ...

به خدا یه کلمه هم نفهمیدم

یعنی میگی می تونی بگی اخرش چی میشه؟

خب به نظرت چی میشه

نظری داری بگو اگه بخوای بهترش کنی چکار میکنی

عزیزم میشه ازت بخوام اگه مشتاق نویسندگی هستی اول غرق دنیا کتاب بشی و حتما دوره ایی شرکت کنی من خودمم ادبیات فارسی کنکور سراسری تجربی 74 درصد زدم اهل کتابم عجیب و غریب

خیلی خوشحالم دنبال علاقه ات هستی اما نیاز به پختگی زیادی داره قلمت قشنگم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

به خدا یه کلمه هم نفهمیدمیعنی میگی می تونی بگی اخرش چی میشه؟خب به نظرت چی میشه

😂😂😂😂

خب شما که متن منو متوجه نشدی چطور میخوایی ارایه ابهام ، تناسب ، مراعات نظیر ،... سبک داستان نویسی جلو ببریم قشنگ جان

خیلی لوس شروع میشه خیلی کلمات عربی بی ربط داخل متن

من به عنوان مخاطب این متن ببینم کتاب نمیخرم