ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 عنوان بیاین از احساس تون بعد لاغری بگین 77 بازدید | 13 پست من هر دفه رژیم میگیرم تا ۶۸ میرم باز ول میکنم میام رو ۷۰ اینااالانم بخاطر امتاخانم بشدت استرس دارم کورتیزول بالا پرخوری خیلی چاق تر شدم بگین حس بعد لاغری چجوریع خیلی قشنگ؟قدم ۱۶۶ شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور 1404/03/20 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
river_403 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1577 دوسال پیش ۱۱ کیلو کم کردمواقعا حالم عالی و خوب بود و تو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشتتو شیش ماه اخیر دوباره ۱۵ کیلو وزنم اضافه شده و واقعا حالم گرفته استوی قاعدگیمم تاثیر داشته اینم بگملاغر بودم کاملا منظم بود آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 دوسال پیش ۱۱ کیلو کم کردمواقعا حالم عالی و خوب بود و تو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشتتو شیش ماه اخیر دو ... دقیقا منم تا ۶۸ میشم خالم خیلی بهتر میشه خدا این امتحانا رو زودتر تموم کنه برم لاغر کنم شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 ۱۰ کیلو در دوسالعالیه ایول عزیزم به اراده ات شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
river_403 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1577 دقیقا منم تا ۶۸ میشم خالم خیلی بهتر میشه خدا این امتحانا رو زودتر تموم کنه برم لاغر کنم خدا لعنت کنه امتحانارو😂💔مشکل منم همینه آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 خدا لعنت کنه امتحانارو😂💔مشکل منم همینه ععی😭 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
river_403 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1577 ععی😭 البته اون باری که ۱۱ کیلو کم کردم مشکل معده داشتم و تو دوماه اونقدر وزنم کم شدانتظارشو داشتم دوباره وزنم برگرده💔🙂 آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 البته اون باری که ۱۱ کیلو کم کردم مشکل معده داشتم و تو دوماه اونقدر وزنم کم شدانتظارشو داشتم دوباره ... وای اون بده دیگه خیلی دلم میخواد ببار جدی استارت بزنم میترسم تو امتحانا رژیم بگیرم از درس بیفتم من پرخوری عصبی دارم تا نخورم نمی فهمم 🤐 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
river_403 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1577 وای اون بده دیگه خیلی دلم میخواد ببار جدی استارت بزنم میترسم تو امتحانا رژیم بگیرم از درس بیفتم من ... اااا وای من دقیقا برعکس بودم که اون بلا سرم اومد.اما خب باید ارادتو قوی کنییه سری مواد غذاییم هستن ادمو پر اشتها تر میکنن چون حس سیریشون کوتاه مدته آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 اااا وای من دقیقا برعکس بودم که اون بلا سرم اومد.اما خب باید ارادتو قوی کنییه سری مواد غذاییم هستن ا ... آره میخام از فردا دبارع شروع کنم یا میتونم یا نه 😭 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
river_403 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1577 آره میخام از فردا دبارع شروع کنم یا میتونم یا نه 😭 موفق باشی😍 آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 موفق باشی😍 مرسی عزیزم ❤️ شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور