وما کسی هست ک از محلول جادویی شیوانا استفاده کرده باشه برای مژه و ابرو؟.تقریبا یه هفته هست ک استفاده میکنم و امروز چهار پنج تار از مژه تام ریخت ک سابقه نداشته خیلی نگرانم😔😥
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من چون بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم بزارم سرم برم حموم..الان توی این ماه بهمن که از اولش شروع کردیم م ...
میشه توضیح بدین کامل چیارو باهم قاطی میکنی و چه مقدار
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
روغن زیتون روغن نارگیل و حنا رو با هم مخلوط میکنی میذاری سرت ..ولی یه جزئیاتی داره که باید دستوراتشو ...
تاپیکش کجاست
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
میشه توضیح بدین کامل چیارو باهم قاطی میکنی و چه مقدار
ببین عزیزم کلیاتش اینه که روغن نارگیل و زیتون و حنا رو با هم مخلوط میکنی میذاری سرت حالا یا هر روز یا یه روز درمیون..ولی این که چه مقدار از این ها رو با هم مخلوط کنی واسه هر شخصی نسبت به جنس موش فرق میکنه..یه تاپیک ۵ صفحه ای هست که کامل کل سوالات رو جواب داده الان لینکشو میذارم واست..بخونی همه چیز توش هست
ببین عزیزم کلیاتش اینه که روغن نارگیل و زیتون و حنا رو با هم مخلوط میکنی میذاری سرت حالا یا هر روز ی ...
ممنون عزیزم لطف کردی
واقعا عکس سر مامانت تو ی شرایط گرفته شده خیلی خوب شده انگار معجزه شده رو سرش جدی فقط با همین ...
اره من هر هفته ازش عکس میگیرم اگه همشونو کنار هم قرار بدی قشنگ متوجه تغییرش میشه ادم..بعد میگم مادرم کامل کچل بود جلو سرش یعنی سفید با چند تادونه تار مو که میشد بشماری...اما الان قشنگ موهای ریز و درشت پر شده...اصلا با چشم که نگاه کنی خیلی بیشتر دیده میشه ولی گوشی اون موهای نازک رو نشون نمیده