2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30620 بازدید | 128 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای زیاده شب تا صبح من میترسم موهام بریزه حتما مامانت خیلی خوشحاله از بابت موهاشه درسته؟

اره بنده خدا اونقدر انرژی گرفته ..اصلا روحیش ۱۰۰ درجه تغییر کرده...من خودمم خیلی خوشحالم اصلا موهامو میدیدم گریم میگرفت

❤️              

حالا تو عکسشو میبینی خودش از صبح تا شب جلو آینه اون موهارو میشمره😁

منکه موهام بلنده چجوری این محلولو بزنم؟!

آخه خب مو ک کوتاه باشه راحت تر میشه زد

من کناره های سرم به خاطر اینکه از شانه جادویی استفاده میکردم کم پشت شده

ولی درکل موهام پره فقط کناره هاس

ســــرم را فقط برای تو خَم میکُنم پـــــدَر🙇‍♀️👨🏻
منکه موهام بلنده چجوری این محلولو بزنم؟! آخه خب مو ک کوتاه باشه راحت تر میشه زد من کناره های سرم ب ...

منم موهام بلنده..فقط لا به لای موهامو باز میکنم و لاش میریزم..اذیت داره کمی ولی سخت نیست تو حموم هم خیلی راحت شسته میشه..مادرم موهاش کوتاهه راحته 

❤️              

منم موهام بلنده..فقط لا به لای موهامو باز میکنم و لاش میریزم..اذیت داره کمی ولی سخت نیست تو حموم هم ...

شما چجوری میشوری باید نشسته باشه درسته؟!

من ک حاملم میتونم استفاده کنم؟!

منم موهام بلنده..فقط لا به لای موهامو باز میکنم و لاش میریزم..اذیت داره کمی ولی سخت نیست تو حموم هم ...

ببخشید ک زیاد سوال میپرسم شما خودتون چند روز ی بار استفاده میکنین و اینکه چقدر میزارین ک رو موهاتون بمونه؟!🌹🙏🏻

شما چجوری میشوری باید نشسته باشه درسته؟! من ک حاملم میتونم استفاده کنم؟!

تو اون تاپیک که گفته بود انشالله ضرر نداره واسه بارداری و شیردهی..چند نفرم بودن گذاشته بودن مشکلی پیش نیومده بود

❤️              

ببخشید ک زیاد سوال میپرسم شما خودتون چند روز ی بار استفاده میکنین و اینکه چقدر میزارین ک رو موهاتون ...

من به خاطر بچم نمیتونم مرتب بزارم..از اول بهمن تا الان کلا ۱۰ بار گذاشتم...شب میذارم صبح پامیشم میرم حموم

❤️              

تو اون تاپیک که گفته بود انشالله ضرر نداره واسه بارداری و شیردهی..چند نفرم بودن گذاشته بودن مشکلی پی ...

دستت درد نکنه عزیزم

نشسته بشورم موهامو؟!

یا اگ سرپا باشمم مشکلی پیش نمیاد؟!