2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30598 بازدید | 128 پست
من موهام خییییلی پره...درحدی که اشک آرایشگرم درمیاد.لخت وبلند.واسه ابروم استفاده اش میکنم الان.مژه ر ...

حالا من ابروهای پر و پهن و خوشگل دارم هرکی میبینه کیف میکنه ولی موهام داغونه اونم تو ی سال اخیر افتضاح شده هم تبلی دارم هم تیرویید البته با دارو کنترل میونم هم عصبی

زندگی زیباست چشمی باز کن  
من موهام چربه و تارش نازکه کلا چند روز حمام نرم وقتی چرب بشه موهام بیشتر میریزه حالا این روش هم روغن ...

من مادرم مثل شماست چربی موهاش خیلی زیاده ...باید با اون روشی که گفتن حناتونو بیشتر بریزید ان شالله هیچی نمیشه...من خودم موهام خشک خشکه حنا کمتر میریزم

❤️              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره فقط یک ماهه مرتب اون محلول و میذاره سرش..حالا اون عکس اولیه نیست که ببینید درست اندازه کف دست به ...

تار موهای مامانت ضخیم میگم شاید این روش برای موهای خشک با تار ضخیم خوبه

من موهام چرب میشه ب شدت میریزه نمیدونم والا

زندگی زیباست چشمی باز کن  
حالا من ابروهای پر و پهن و خوشگل دارم هرکی میبینه کیف میکنه ولی موهام داغونه اونم تو ی سال اخیر افتض ...

پس محلول واستفاده کن....من ابرهام خیلی بد شده...ارایشگاهم دوربود...اومدم یه جای نزدیکتر اینم کارش بدبود....از عید میرم همون جای قبلی...فقط منتظرم یکم پربشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اره فقط یک ماهه مرتب اون محلول و میذاره سرش..حالا اون عکس اولیه نیست که ببینید درست اندازه کف دست به ...

از کجا بخریم

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
من مادرم مثل شماست چربی موهاش خیلی زیاده ...باید با اون روشی که گفتن حناتونو بیشتر بریزید ان شالله ه ...

هروز استفاده کردی ؟ چند ساعت رو سر بمونه ؟ دوساعت کافیه؟

زندگی زیباست چشمی باز کن  

من آخرش نفهمیدم چی هست؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
تار موهای مامانت ضخیم میگم شاید این روش برای موهای خشک با تار ضخیم خوبه من موهام چرب میشه ب شدت میر ...

توکل کن بزار امیدوارم هیچ ضرری نبینی...من خودم اونقدر فرق سرم باز شده بود کلا لا به لای موهام دیده میشد...الان با این ۱۰ بار گذاشتن فرقم کامل بسته شده توی سرم پره موی ریز شده...ولی نباید زود جا بزنی ۳ ماه ادامه بدی حتما موهات پر میشه

❤️              

هروز استفاده کردی ؟ چند ساعت رو سر بمونه ؟ دوساعت کافیه؟

من چون بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم بزارم سرم برم حموم..الان توی این ماه بهمن که از اولش شروع کردیم من کلا ۱۰ بار گذاشتم ولی مامانم حدودا هر شب میذاشت...ما جفتمونم شب میذاریم سرمون میخوابیم صبح پامیشیم میریم حموم

❤️              

موهای شوهرمو ببینید اونوقت موهای من داغون خیلی بده اینجوری

خوشبحالت بخدا شوهرمو کچل شده همه مسخره میکننش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏