2777
2789
عنوان

محلول جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30598 بازدید | 128 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم این کارو بکنم🙂 موهام حجمش خیلی کم شده😣

من خودم ریزش شدید داشتم مثلا روزی ۳۰۰ تا به خدا اونقدر موهام کم شده بود میدیدم افسردگی میگرفتم...تو این ۱۰ بار زدن..۵ سانت موهام بلند شده منی که ۳ سال بود موهام رشد نمیکرد..حجمش ۲ برابر شده...با کیفیت شده..کلی موی ریز تو سرم هست...مامانمم ریزش شدید داشت از همون بار اول کل ریزشش قطع شد..ولی ریزش من نصف شده کامل هنوز قطع نشده

❤️              

بهم امید دادیییی😍ولی من ریزش نداشته من چون پیشونیم بلنده جلوی سرم خیلی کم مو هست همون یکمم رشد نمیک ...

من این مو ریزایی که تو پیشونی میشه که موقع اصلاح برمیدارن...الان ۵ سانت شدن قاطی موهام شدن

❤️              

این عکس و میذارم ببینید..یکیش بعد از دو هفته استفادس یکیشم بعد یک ماه استفاده...یعنی اگه اول سرشو می ...

من موهام خیلی کم حجم شده راستش خواستم استفاده کنم اما ترسیدم اخه تو همون تاپیگ شیوانا ی سریا اوندن گفتن که ای بابا واسه همه جواب نمیده و ی یریا زدن ریزششون بیشتر شده و ...

زندگی زیباست چشمی باز کن  
این عکس و میذارم ببینید..یکیش بعد از دو هفته استفادس یکیشم بعد یک ماه استفاده...یعنی اگه اول سرشو می ...

بنظرم خیلی خوب شده و خیلی فرق کرده واقعا فقط هنین روش بوده

زندگی زیباست چشمی باز کن  
من موهام خیلی کم حجم شده راستش خواستم استفاده کنم اما ترسیدم اخه تو همون تاپیگ شیوانا ی سریا اوندن گ ...

یه چیزی بگم منم میترسیدم مخصوصا واسه مامانم چون موهاش خیلی کم بود ادم حساسی شده میترسیدم بزنم بدتر بشه...ولی گفتم اخه چیز بدی نیست که روغن و حناست دیگه حالا امتحان میکنیم اگه سودی نداشت احتمالا ضرری هم نخواهد داشت

❤️              

اخی عزیزم خب خودت استفاده کن هم مو هم ابرو بزن 

من موهام خییییلی پره...درحدی که اشک آرایشگرم درمیاد.لخت وبلند.واسه ابروم استفاده اش میکنم الان.مژه رونمیدم.خرگوشک گرفتم.روغن نارگیل خالی هم میزنم.خداکنه تاعید خوب دربیاد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
بنظرم خیلی خوب شده و خیلی فرق کرده واقعا فقط هنین روش بوده

اره فقط یک ماهه مرتب اون محلول و میذاره سرش..حالا اون عکس اولیه نیست که ببینید درست اندازه کف دست به صورت گرد کچل بود اینجا حالا مو دراورده  اینه

❤️              

واسه مژه بهترین چیز روغن نارگیله عزیزم چیز دیگه نزن بهش

چه طوره طرز استفاده ش؟ نمیره داخل چشم؟ ضرر نداره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........