وما کسی هست ک از محلول جادویی شیوانا استفاده کرده باشه برای مژه و ابرو؟.تقریبا یه هفته هست ک استفاده میکنم و امروز چهار پنج تار از مژه تام ریخت ک سابقه نداشته خیلی نگرانم😔😥
من خودم ریزش شدید داشتم مثلا روزی ۳۰۰ تا به خدا اونقدر موهام کم شده بود میدیدم افسردگی میگرفتم...تو این ۱۰ بار زدن..۵ سانت موهام بلند شده منی که ۳ سال بود موهام رشد نمیکرد..حجمش ۲ برابر شده...با کیفیت شده..کلی موی ریز تو سرم هست...مامانمم ریزش شدید داشت از همون بار اول کل ریزشش قطع شد..ولی ریزش من نصف شده کامل هنوز قطع نشده
این عکس و میذارم ببینید..یکیش بعد از دو هفته استفادس یکیشم بعد یک ماه استفاده...یعنی اگه اول سرشو می ...
من موهام خیلی کم حجم شده راستش خواستم استفاده کنم اما ترسیدم اخه تو همون تاپیگ شیوانا ی سریا اوندن گفتن که ای بابا واسه همه جواب نمیده و ی یریا زدن ریزششون بیشتر شده و ...
من موهام خیلی کم حجم شده راستش خواستم استفاده کنم اما ترسیدم اخه تو همون تاپیگ شیوانا ی سریا اوندن گ ...
یه چیزی بگم منم میترسیدم مخصوصا واسه مامانم چون موهاش خیلی کم بود ادم حساسی شده میترسیدم بزنم بدتر بشه...ولی گفتم اخه چیز بدی نیست که روغن و حناست دیگه حالا امتحان میکنیم اگه سودی نداشت احتمالا ضرری هم نخواهد داشت