2777
2789
عنوان

خانمای اقتصادی و طلا بخر

139 بازدید | 24 پست

به نظرتون خرید طلا های کوچیک کوچیک مثلا نیم گرم و ۱۰۰ سوت اینا ضرر نیست؟

وقتی زیاد شن کسی اینارو می‌خره 

من پول تو دستم نمیمونه مجبورم کم کم بخرم

عزیزم

سالها پیش طلا فروشی باتجربه بهم گفت طلا هر وقت بخری و هرچی بخری سوده شما بخر 

برای طلا فروشا قیمت مهم نیس بیشتر وزن طلاس ک براشون اهمیت داره و میگن تا شده صد سوت صد سوت زیاد کنید 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون سال فروختن ضرره

میتونی از طلا فروشیهای معتبر صندوق طلا اسم بنویسی بهت ماهانه پول بفرستی فیزیکی نمیدن طلا رو اما فاکتور معتبر میدن مقدار قابل توجهی شد میتونی طلا بگیری

من با پارسیان خریدن از قبل بارداری دوتا النگو خریدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نمیخام تبلیغ کنم ولی عضو میلی ک از همه معتبرتره بشو و خرید بزن اونم خیلی عالیه

منم نمیخوام ضد حال بزنم ولی این برنامه ها رو اولین ها بودم که عضو شدم ولی اینا از جیب ما برمیدارن من حتی اسنپم پاک کردم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

رفتی طلا فروشی راحت ازت خرید عزیزم؟

بله اونی که میخرم خودش برمیداره