2777
2789
عنوان

خاستگار

112 بازدید | 11 پست

بچها یه خانومیه یک ماهه منتطره من امتحان بدم تا بیاد خونمون برای پسرش خاستگاری بعد حالا عکس پسرشو فرستاده من خوشم نیومد بعد زنگ زد مامانم گفت نه هی اصرار کرد منن بودم که داشت با مادرم حرف میزد مامانم هی میگفت چی بگم منم میگفتم نه بعد مامانم گفت حالا بزار بیان 

اینم بگم مامانم واقعا بلاتکلیفه و این بلاتکلیفی رو به ماهم یاد داده 

حالا قرار شد زنه اخر هفته بیاد خونمون من واقعا عذاب وجدان دارم وقتی نمیخوایم چرا بیاد اخه 

از طرفی میگم باید میگفتم با پسرش بیاد خب بعضی ادما تو عکس یجور دیگه میشن 

اولین باریم هست که قبول کردیم خاستگار بیاد تو خونه بقیشون همه تلفنی رد میشدن 

مامانمم فقط به فکر اینه که وای خونه تمیز نیست و میگه وقتی نمیخوای چرا بیان الکی حالا باید بشینم تونه تمیز کنم اصلا به فکر من نیست خب شاید اصلا همین یه کیس مناسبی باشه برام 

بیرون قرار میذاشتین

دوما زنه نه خانمه بهتره

بعدشم هر وقت مهمون بیاد خونه مرتب میکنین؟

اصلا گیرم خواستگارو رد کردین چه ربطی به مرتبی خونه داره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون قرار میذاشتیندوما زنه نه خانمه بهترهبعدشم هر وقت مهمون بیاد خونه مرتب میکنین؟اصلا گیرم خواستگا ...

😂😂اره واقعا حرفای مامانم خنده داره اصلا به فکر من نیست به فکر خونست 

انتخاب همسر مناسب مثل کنکور هست، اگه استرس داشته باشی نمیتونی خوب فکر کنی و انتخاب درستی داشته باشی، ...

نه اتفاقا اصلا استرس ندارم ولی خب مشکلاتی هم هست توکل برخدا

چه سوالایی بپرسم از مادرش

بذار خودش همینجور فک بزنه و صحبت کنه، فقط این که چکاره هست و چند سالشه رو احتمالاً درست بگه بقیه ش رو دیگه بالاخره مادره و هر مادری همینطور یکبند از بچه‌ش تعریف الکی میکنه 

بذار خودش همینجور فک بزنه و صحبت کنه، فقط این که چکاره هست و چند سالشه رو احتمالاً درست بگه بقیه ش ر ...

😐😂😂😂😂نه باید سوال بپرسم تا بعد بهونه برا رد کردن داشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز