2777
2789
عنوان

شکم چاق و گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 186 پست
هفته ای یه جلسه میرین؟ رژیم و ورزشم دارید؟

بله عزیزم هفته ای یک جلسه 20دقیقه شکم و20دقیقه پهلوها رژیم هم دارم ورزش هم اگه برسم پیاده روی چون بچه کوچیک دارم نمیتونم ورزش زیاد

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو که همه میگن نتیجه نگرفتن شما نتیجه گرفتی؟ شکمت شل هست؟ اگر شل باشه لیفت می کنه خوبه

نه عزیزم اتفاقا شکمم سفت براهمین سخت لاغر میکردم

اینو که همه میگن نتیجه نگرفتن شما نتیجه گرفتی؟ شکمت شل هست؟ اگر شل باشه لیفت می کنه خوبه

به نظر شما چه دستگاهی خوبه

بله عزیزم هفته ای یک جلسه 20دقیقه شکم و20دقیقه پهلوها رژیم هم دارم ورزش هم اگه برسم پیاده روی چون بچ ...

اهان خوبه 

هزینش چقدره؟ من جایی میخواستم برم قبل عید جلسه ای ۱ تومن بود الان نمیدونم چقدر شده ولی مال ۱۰ جلسه رو اول یجا میگیره

اهان خوبه هزینش چقدره؟ من جایی میخواستم برم قبل عید جلسه ای ۱ تومن بود الان نمیدونم چقدر شده ولی مال ...

نه 5جلسه 1500

هر جلسه 20دقیقه 

به نظر شما چه دستگاهی خوبه

نمیدونم به خدا 

من خودم دارم دستگاه فارادیک و تشک حرارتی رو میرم 

کسانی که اونجا هستن خیلی خوب نتیجه گرفتن ده جلسه رفتن ۱۳ الی ۱۷ سانت دور شکم کم کردن 

من فقط دو جلسه رفتم 

ده روز دیگه ریپلای بزن نتیجه ای که گرفتم رو ازم بپرس

اگر واقعا خوبه که برم آخه اینجا ارزونه جلسه ای ۱۸۰ت

از من 5جلسه 1500 نمیدونم عزیزم من انگار نتیجه گرفتم رژیم هم دارم گلم دیگه حالا خودتون میدونید عزیزم