خیلی اعصابم خورد شده شکمم رو اعصابمه گرد و قلمبه و نرمه هر کاری کردم نتونستم آبش کنم دیگه این چند وقت فقط خوردم و خوابیدم شکم به کنار بازو هام و غبغبم رو چیکار کنم دیگه از ورزش و رژیم خسته شدم 😢😢 اگه کسی مثل من هست تو تاپیک بیاد صحبت کنیم
من خودم ورزشکارم نصف عمرم رو تو باشگاه با بدبختی خودمو باربی نگه داشتم ، بعد تو باشگاه اینقدرا هستن رفتن عمل کردن شکم پهلو صاف صاف از ما ورزشکارا هم بهتر و قشنگتر
من خودم میبینمشون کیف میکنم
با اینکه هیکل خودم قشنگه ولی پیش اونا کم میارم
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
قبلاً خیلی خوب بودم چربی بدنم درصدش خیلی کم بود ولی الان خیلی چربی بدنم زیاده
شکمت اگه سزارین شده صاف صاف نمیشه
نهایتا پوست میشه اگه لاغر بشه
شکمی که عمل بشه دیگه عضله نمیشه پوست میشه فقط
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ترس چیمیشی عین عروسک من خودم ورزشکارم نصف عمرم رو تو باشگاه با بدبختی خودمو باربی نگه داشتم ، بعد ت ...
اونا هم رعایت نکنن باز برمیگرده. اصلا نمی ارزه.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را