خیلی اعصابم خورد شده شکمم رو اعصابمه گرد و قلمبه و نرمه هر کاری کردم نتونستم آبش کنم دیگه این چند وقت فقط خوردم و خوابیدم شکم به کنار بازو هام و غبغبم رو چیکار کنم دیگه از ورزش و رژیم خسته شدم 😢😢 اگه کسی مثل من هست تو تاپیک بیاد صحبت کنیم
یه کوچولو شکم بعد سزارین میمونه که اونم طبیعیه. با ورزش و رژیم بدنتو بساز. این باید سبک زندگیت باشه نباید خسته بشی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه برنمیگردن اونا هم مثل بای پسیا نمیتونن پر خوری کنن
چون شکمشون کشیده شده پر خوری نمیتونن بکنن خیلی خیلی کم غذا میشن
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من شکمم سزارینه 🥺🥺💔 اگه پوست میشه پس عمل نکنم بهتره
نه ابدو که کلا عملیه که اون پوست رو برمیدارن و پوست شکمت رو لیفت میکنن میشی عین قبل زایمان
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تا پارسال شکم داشتم همه جای بدنم خوب بود ولی شکم داشتم باشگاه یک سال رفتم ولی تغییر نکرد پارسال قند و شکر مصنوعی کامل حذف کردم بعد شش ماه بدون باشگاه و ورزش شکمم تخت شد
خیلیشو نمیدونم فقط میدونم شلوار های قبل دیگ الان اندازه نمیشن البته فقط قسمت شکم . اگ شلوار تنگ با بلور یذره گشاد بپوشم معلوم نمیشه یعنی میگن نداری ولی من میدونم دارم 😂