2777
2789

واقعا قصد توهین به کسی ندارم ولی  میگفت اره بابام و بابابزرگم میکشن اینجا حکم مسکن داره تازه کسی که خرپوله تریاک مصرف میکنه ۱۰ گرم دو میلیون اینجا به باکلاسا میگن تزیاکی:/منم پشمام ریخت واقعا اخه تریاک چرا باید یه چیز عادی باشه:///

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کاری با نحوه ی مصرفش ندارم اما خوب خیلی از مسکن ها ی دارویی از مشتقات این ماده اس...همه شون که برای مصرف شخصی نیست

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

راست میگه تریاک اینقدر گرونه هرکسی دستش نمیرسه

واقعا هم مسکنه

شما هم احتمالا کم سنی برات عجیب میاد

ما هروقت میگیم کرمانی هستیم تو سفر میان میان تریاک دارین هرقیمتی میگین میخریم باورشون نمیشه نداریم😂

الان مردم مواد صنعتی و روانگردان میزنن تریاک که داخل دارو ها به کار میره

همشون اینجوری نیستن

ولی از یه روستایی توی کرمان رد می‌شدیم توی خیابون پیرمردا نشسته بودن مصرف می‌کردن فکر کن کنار خیابون😂 بعد یه سوپری رفتیم مرده یه چیزی پهن کرده بود شبیه سبزی خشک پرسیدیم چیه گفت گیاه داروییه😐فکر کنم ناس بود

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

راست میگه تریاک اینقدر گرونه هرکسی دستش نمیرسهواقعا هم مسکنهشما هم احتمالا کم سنی برات عجیب میادما ه ...

عزیزم ربطی نداره به سن کم من بابام ۵۰ سالشه از اونم پرسیدم گفت سیگارم هم انقد عادی نیست مصرفش بقیه جاها که تریاکش اونجا عادیه براش عجیب بود:/