2777
2789
عنوان

دوستم کرمانیه میگه اینجا تریاک عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی نداره به سن کم من بابام ۵۰ سالشه از اونم پرسیدم گفت سیگارم هم انقد عادی نیست مصرفش بقیه ج ...

احتمالا شما خانوادگی فوق مثبت هستین وگرنه متاسفانه متاسفانه با عرض تاسف سیگار و بنگ و گل عین نقل نبات بین جوونا رد و بدل میشه ...خانواده ها دور هم قلیون میکشن ...

احتمالا شما خانوادگی فوق مثبت هستین وگرنه متاسفانه متاسفانه با عرض تاسف سیگار و بنگ و گل عین نقل نبا ...

مثبت بودن نیست سالم زندگی کردنه هر کسی که اینکارا رو میکنه اشتباه میکنه و بدن خودشو نابود میکنه 

مامانم میگه زمان شاه تو داروخانه ها می‌فروختن برای ادمهای مسن. یکی رو میشناسم الان فوت شده فکر کنم ۹۰ و خورده ای عمر کرد میگه گیاهش رو تو باغچه میکاشته مصرف میکرد تا موقعی که زنده بود همه کاراشو خودش میکرد. چون این مواد رو مصرف میکرد . 

مثبت بودن نیست سالم زندگی کردنه هر کسی که اینکارا رو میکنه اشتباه میکنه و بدن خودشو نابود میکنه

خب اون ک صد در صد بله 

ولی واقعیت جامعه ما شاید 1 درصد اینقدر سالم زندگی کنن...

ولی عادی نباید باشهمسکن هست ولی مضر و اعتیاداور

خیلی چیزا نباید عادی باشه مثل سیگار قلیون و....

ولی هست متاسفانه ...

البته ک تریاک فقط مال پیرمرد های پولداره جوونا ک سمتش نمیرن بخوان معتادم بشن میرن سمت مواد صنعتی