2777
2789
عنوان

الان دوست من پیک می محسوب میشه

431 بازدید | 29 پست

اون زمون من رفتم به رل رفیقم که خیلیییییی لاشی بود پیام دادم و فقط یه پیام بود

گفتم سلام باهم رل بزنیم اینم گفت عکستو بفرس منم گفت خوشت بیاد رل میزنی اینم گفت اره همونجا بلاکش کردم واس رفیقم فرستادم شاتشو که واقعا قصدم این بود دوستم آگاه بشه فک کنم ۱۶ سالمون بود الان که سه چهار سال از اون ماجرا میگذره دوستم دوباره باهاش آشتی کرده و به اون پسره میگفت میدونم که الناز(من)اشتباه کرده بهت پیام داده

و خب این خیلی بهم برخورد من فقط داشتم دوستمو از یه شیطان دور میکردم که هر روز به گریه میندازتش ولی اون همچین چیزی میگه

ی سوال بپرسم مسخرم میکنید؟

من واقعا معنی پیک می رو نمیدونم وقتی به یکی میگن یعنی چی خیلی هم تو هوش مصنوعی و گوگل و اینا سرچ کردم ولی بازم نفهمیدم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال بپرسم مسخرم میکنید؟من واقعا معنی پیک می رو نمیدونم وقتی به یکی میگن یعنی چی خیلی هم تو هوش مص ...

آدمای رو مخ خود شیرین ، خود شیفته 

در اطرافمان خیلییی زیاد داریم در روز می بینیم 

چه سرکار ، چه دانشگاه ، چه در مدرسه و ...

مثلاً داخل دانشگاه این دخترایی که برای پسرا خیلی خود شیرین بازی در میارن و سعی میکنن که بقیه دختر هارو تخریب کنن، بهشون میگن پیک‌می

آدمای رو مخ خود شیرین ، خود شیفته در اطرافمان خیلییی زیاد داریم در روز می بینیم چه سرکار ، چه دانشگا ...

آها همون چاپلوس خودمون😂

ممنونم که توضیح دادید 😘😘

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من فقط سعی کردم همجنسمو نجات بدم

تو اگه میخواستی نجات بدی قبلش باید به دوستت میگفتی و اجازه میگرفتی بعد میرفتی به دوست پسرش پیام میدادی نه بعد از اینکه رفتی با یارو لاس زدی طرفم گفته عکس بده بعد رفتی به دوستت گفتی بعد بهت برم میخوره بهشم میگی پیک می ولمون کن تورو خدا 

دقیقااااا😂 ترکیبی از همه ویژگی های رو مخ

ممنونم که برام توضیح دادید من هر چقدر میگشتم معنیشو پیدا نمیکردم یعنی پیدا میکردم نمیفهمیدم چی میگه 

تو خودت نمونه بارز پیک می هستی عزیزم😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

نه تنها پیک می هولم هستی حسود

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀