2777
2789

ما ۷ سال پیش ی شهر دیگه زندگی میکردیم چندین سال من اونجا مدرسه میرفتم و ی دوست خیلی صمیمی داشتم ک جونمون ب هم وصل بود چندین بار رفته بودم خونش و.. خلاصه تو عرض کمتر از یک هفته همه شرایط عوض شد و مجبور شدیم از اون شهر برگردیم شهرستان خودمون روزا برام جهنم شده بود یادمه ی شب انقد گریه کرده بودم فردا صبحش ک خواستم برم مدرسه چشامو از شدت پف نمیتونستم باز کنم به همکلاسیام گفتم زنبورا بهم حمله کردن  😂

خلاصه خیلی بهم سخت گذشت وقتی اومدیم 

همه آرزوهامو برباد رفته میدیدم چون کلی با دوستام واسه دبیرستانمون برنامه ریخته بودیم ک بریم طراحی دوخت بخونیم بعدش مزون بزنیم طراحی از من دوخت از اون...

هنوز بعد ۷ سااال روزی نیست ب یاد اون روزا نیوفتم میرم دفترچه خاطراتمو میخونم گریم میگیره

ماهی چند بار خواب میبینم برگشتیم تو اون خونه حتی ی تابلو رو دیوارش زده بودم اونو نکندم چون مطمعن بودم برمیگردم 

اونجا میبینم تو خواب درحالی ک به تابلو نگاه میکنم ب خودم میگم دیدی دوباره برگشتی اینجا

میبینم آماده شدم رفتم مدرسه تو نیمکتم نشستم منتظر دوستمم همکلاسیام همههه اسماشونو حتی چهره هاشونو یادمه 

وای که چقد روزای خوبی بود میشه گف زندگی میکردم درسمم خوب بود همیشه تشویق میشدم

انگار ی قسمت از روحم برای همیشه توی اون خونه و پیش دوستم توی اون مدرسه مونده

شاید برا اینه ک هیچوقت نپذیرفتم ما دیگه برای همیشه رفتیم هیچوقت دیگه قرار نیس دوستم یا معلمامو ببینم💔

همین عصر دوباره بدون اینکه فک کنم خوابشو دیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه خواب دانشگاه رو میدیدم، دیگه حالم بهم میخورد کلافه شده بودم. یه بار از هوش مصنوعی پرسیدم گفت شاید اون موقع استرس زیاد داشتی، الان هم هر موقع استرس میگیری ناخودآگاهت به اون موضوع ربطش میده. راهکارش هم گفت قبل از خواب دو سه دقیقه به همون خواب تکراری که میبینی فکر کن و توی مغزت اونطوری که دوس داری و دلت میخواد اصلاحش کن ... من این کارو کردم خیلییییی بهتر شدم خیلییییی

ب نظرم روحمون مونده اونجا نمیتونه خاطراتو فراموش کنه

چرا روح من باید هی با یه دزد بجنگه و تهش بهم چاقو بزنه بمیرم😂

چرا باید اونجا جا بمونه

(خوابم تکراریه ولی اون مکان نبودم تاحالا)

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ب نظرت دلیلش چیه

عزیزم وقتی مغز نمیتونه یه مسئله ای رو برای خودش حل کنه و دفترشو ببنده بزاره کنار، مرتبا توی خواب اونو مرور می‌کنه 

این قضیه در مورد مرگ عزیزان و دوری از عزیزان یا مسائل دیگه هم صدق می‌کنه 

مغز تو هنوز نپذیرفته که از اون موقعیت جدا شدی، بخاطر این همیشه اون خواب رو میبینی 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

بله دوتا خواب رو اکثر اوقات می بینم

یکی کفشم رو گم‌می کنم بعد کفش می دزدم یا قرض می گیرم

یکی هم سرکار یا دانشگاه تعطیلی شده نمی تونم ماشینم رو پیدا کنم یعنی یادم نیست کجا پارک کردم

منم همیشه خواب دانشگاه رو میدیدم، دیگه حالم بهم میخورد کلافه شده بودم. یه بار از هوش مصنوعی پرسیدم گ ...

دقیقا من اون تایمی ک قرار بود از اونجا بیایم خیلی اذیت شدم همش ب خودم دلداری میدادم ک دوباره برمیگردیم غصه نخور

بله من ی مغازه و محل رو خواب دیدم دوباره بعد چند ماه همونجا رو دیدم . انگار میشناختم ولی تو واقعیت نرفتم . انقدر واضحه اگه ی روز برم اونجا قشنگ یادم میاد 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧