2821
2789
عنوان

حسودیم شد 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست
دقیقا من همیشه موقع دعوا به شورم میگم کاش،پات میشکست خواستگاری من نیومدی. آینده مو ب گند کشیدی اونم ...

استارتر یاد بگیر . حق مطلبو ادا میکنه حالا نمیدونم  جوابی که همسرش میگه حق مطلب هست یا نه . ولی میگه ایشون .   شوخی کردما به دل نگیری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط یکی دیگه بگه ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکنا،

خودمو از موهام اویزوون میکنم😣😣

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بچه دار شدن ، ازدواج ، کار ، تحصیلات همگی لازمه ی یک زندگی مناسب هستن و هر کس به اندازه توانایی ها و تلاشش و استعدادش میتونه به همشون به طور کامل برسه یا  برخی رو داشته باشه یا همرو با درجه ی پایین تر. ولی میتونه با داشته هاش شاد و مفید باشه.برای ارزوهاتون تلاش کنین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
واااا به زندگي اون حسادت ميكني ؟؟ اون بايد به زندگي تو حسادت كنه اون كه هيچي نداره  

بیا منطقی باشیم😐......شوهر داره جای خوبی زندگی میکنه پولداره تحصیلاتش عالیه چند وقت دیگه هم بچه دار میشه

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
دقیقا من همیشه موقع دعوا به شورم میگم کاش،پات میشکست خواستگاری من نیومدی. آینده مو ب گند کشیدی اونم ...

عزیزم نمی گه برو قرصاتو بخور آخه مال من میگه😂😃

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
😘😘😘

🌹💕💞

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

آقا منم هرکیو میبینم میره ازین جهنم بیرون سرخورده میشم.

با ارژنگم یه مدت سر سنگین میشم😁😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز