2821
2789
عنوان

حسودیم شد 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست
بیا منطقی باشیم😐......شوهر داره جای خوبی زندگی میکنه پولداره تحصیلاتش عالیه چند وقت دیگه هم بچه دار ...

آره ازاین فکر داغونم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
آره ازاین فکر داغونم

خب شما هم ریاد چیزی ازش کم نداری نگران نباش خیلیا آرزو دارن جای شما باشن

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقا منم هرکیو میبینم میره ازین جهنم بیرون سرخورده میشم. با ارژنگم یه مدت سر سنگین میشم😁😁

به اون بدبخت چیکار داری😂😂

من که هیچ وقت حسرت آدمای تحصیلکرده رو نمیخورم خودم دانشجوی برقم یه استاد خانم داریم که هررررترم سرکل ...

این دختره ام خیلی بی ادبه ما رو میبینه مثل ماست نگاه میکنه عوض سلام

استارتر این چه حرفیه؟ مگه نمیدونی زود ازدواج کردن و زود بچه دار شدن مهمترین افتخار ما نی نی سایتی ه ...

😂😂😂😂😂

اي بابا دور من پر از اينجور آدما 

يكي هست كه شوهرش همه جوره خيلي از زنش سرتره انقدر هم هواي شو داره 

خانمه خونه باباش هيچي نداشت اما الان شوهرش چه ها كه براش نميكنه هر سال سفر خارج و خونه و ماشين خوب و ......

تازه خانمه انقدر خودشو لوس ميكنه اونروز ميگه شوهر بي سليقم رفته براي تولدم يه بلوز زشت گرفته 😕

أونوقت شوهر من كيك هم برام نمي گيره 😒

اي بابا دور من پر از اينجور آدما  يكي هست كه شوهرش همه جوره خيلي از زنش سرتره انقدر هم هواي شو ...

ای جانم بعضیا شانسشون خیلی خوبه این دختره ان وای خیلی زشته ادبم که تعطیل ولی شانسشم زیاده

توهم برو بشین بخون درست رو...سنی نداری که...

با بچه سخته ولی بعدبزرگ شدنش خیلی دوست دارم ادامه بدمو دبیر بشم

با بچه سخته ولی میتونی ادامه بدی و به هدفت برسی... ولی سعی کن از الان گاهی بخونی

آره بایدبخونم وای که چه یهو دلم خواست درس بخونم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز