2821
2789
عنوان

حسودیم شد 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست

منم قبلاً مثل تو فکر میکردم که از همه چی عقب افتادم ولی دیدم خیلیا حسرت زندگیه منو دارن یه زندگیه خوب شوهر خوب من بچه ندارم ولی شما بچه هم داری دیگه چی بهتر از این همین چیزهاست که تو زندگی مهمه نه چیزای دیگه مطمئن باش خیلیا حسودی میکنن به داشتن همچین زندگی پس قدرشو بدون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که هیچ وقت حسرت آدمای تحصیلکرده رو نمیخورم خودم دانشجوی برقم یه استاد خانم داریم که هررررترم سرکلاس میاد باید بگه من دکترای برق از دانشگاه تهران گرفتم مثل عقده ای ها!اینقدرم بد درس میده همیشه کلاساش خالیه!دوستم که عمران میخوند میگفت ما یه استاد داریم هر جلسه سر کلاسش میریم یه سری فحش جدید یاد میگیریم!مادر فلان و... دراین حد!!!

خداکنه آدم توی زندگیش آرامش داشته باشه و به بقیه عشق بورزه و بقیه هم دوسش داشته باشن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بیا منطقی باشیم😐......شوهر داره جای خوبی زندگی میکنه پولداره تحصیلاتش عالیه چند وقت دیگه هم بچه دار ...

مگه خودش شوهر نداره 

بچه نداره 

تحصيلات نداره 

بعدشم اصلا درست نيست كه باطنه زندگيش رو با ظاهر زندگي اون مقايسه بود 

من كه كلاس رو اصلا تو خارج رفتن نميدونم 

هر چند بچه ندارم 

ولي صد تاي زندگيه خودمو به مثل اونا ترجيح ميدم 😊

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
واسه دلداری دادن به یکی ، یکی دیگه رو نکوبید! مچکرم!

واسه دلداري نگفتم حقيقت رو گفتم عزيزم اين نظر منه 😊 

من زندگي ساده با يه بچه رو ترجيح ميدم به زندگي مثل اونا

كسي تو زندگي اونا نيست كه بفمه چه مشكلاتي دارن

در ضمن الان اين خانوم پست گذاشته 

نه خانومي كه رفته خارج 🤣

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
مگه خودش شوهر نداره  بچه نداره  تحصيلات نداره  بعدشم اصلا درست نيست كه باطنه زندگي ...

مگه من گفتم کلاس داره گفتم توی جای خوبی زندگی میکنه کلا خواستم بگم اون نباید به زندگی ایشون حسودی کنه چون چیزی برای حسودی وجود نداره ایشونم همینطور چرا ناشکری میکنین

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

استارتر این چه حرفیه؟

مگه نمیدونی زود ازدواج کردن و زود بچه دار شدن مهمترین افتخار ما نی نی سایتی هاست؟؟

هرکس در هر مقامی که باشه .. اگر زود ازدواج نکنه و بچه نداشته باشه از ما بسیار پایینتره و قطعا حسادت مارو میکنه 😂

( البته دور از جون خودم و یکسری کاربر دیگه ... از زبون اون خیلی ها نوشتم 😂)

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت

والا الان بچه نداشتی تاپیک میزدی حالم بده بچه دار نمیشم 😐😐😐😐😐

اون که خداروشکر ولی خب پیشرفت خوبه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم