الان داشتم با مامانم میحرفیدم یه همسایه دارن پسرش رفته آلمان یه دخترداره فکرکنم 30سال وخرده ای باشه کارمیکنه دکتراشو تازه گرفته داره میره انگلیس زندگی کنه ازدواجم کرده ولی بچه نیاورده ولی من چی لیسانس گرفتم 25سالمه عروسی کردم 4ماه بعد سریع حامله شدم اون میشرفت کرده من بابد بچه دارب کنم حالم خیلی بده به شوهرم بگم خیلی ناراحت میشه میگه ناراحتی بامن ازدواج کردی😐😓😓
گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
منم قبلاً مثل تو فکر میکردم که از همه چی عقب افتادم ولی دیدم خیلیا حسرت زندگیه منو دارن یه زندگیه خوب شوهر خوب من بچه ندارم ولی شما بچه هم داری دیگه چی بهتر از این همین چیزهاست که تو زندگی مهمه نه چیزای دیگه مطمئن باش خیلیا حسودی میکنن به داشتن همچین زندگی پس قدرشو بدون
من که هیچ وقت حسرت آدمای تحصیلکرده رو نمیخورم خودم دانشجوی برقم یه استاد خانم داریم که هررررترم سرکلاس میاد باید بگه من دکترای برق از دانشگاه تهران گرفتم مثل عقده ای ها!اینقدرم بد درس میده همیشه کلاساش خالیه!دوستم که عمران میخوند میگفت ما یه استاد داریم هر جلسه سر کلاسش میریم یه سری فحش جدید یاد میگیریم!مادر فلان و... دراین حد!!!
خداکنه آدم توی زندگیش آرامش داشته باشه و به بقیه عشق بورزه و بقیه هم دوسش داشته باشن
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بیا منطقی باشیم😐......شوهر داره جای خوبی زندگی میکنه پولداره تحصیلاتش عالیه چند وقت دیگه هم بچه دار ...
مگه خودش شوهر نداره
بچه نداره
تحصيلات نداره
بعدشم اصلا درست نيست كه باطنه زندگيش رو با ظاهر زندگي اون مقايسه بود
من كه كلاس رو اصلا تو خارج رفتن نميدونم
هر چند بچه ندارم
ولي صد تاي زندگيه خودمو به مثل اونا ترجيح ميدم 😊
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
واسه دلداری دادن به یکی ، یکی دیگه رو نکوبید! مچکرم!
واسه دلداري نگفتم حقيقت رو گفتم عزيزم اين نظر منه 😊
من زندگي ساده با يه بچه رو ترجيح ميدم به زندگي مثل اونا
كسي تو زندگي اونا نيست كه بفمه چه مشكلاتي دارن
در ضمن الان اين خانوم پست گذاشته
نه خانومي كه رفته خارج 🤣
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
مگه من گفتم کلاس داره گفتم توی جای خوبی زندگی میکنه کلا خواستم بگم اون نباید به زندگی ایشون حسودی کنه چون چیزی برای حسودی وجود نداره ایشونم همینطور چرا ناشکری میکنین