2777
2789
عنوان

حسودیم شد 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست

حسرتای منو داری ولی حسرت خوردن فایده نداره بشین زندگیتو بکن و از شرایطی که داری سعی کن لذت ببری اینجوری بهتره قرار نیست همه مثل هم زندگی کنن منکه دیگه اصلا به اینچیزا فکر نمیکنم چون بیفایدست

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

منکه عاشق بچم هستم همش میگم کاش چند سال زودتر مادر میشدم

مشکلات هم خیلی دیدم تو زندگیم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

پیام های بازرگانی...😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

خوبه 25 سالته ! 45 سالت بود  چی ؟  شروع کن درس بخون . کار کن . سفر برو لدت ببر.  منم 26 بچع دار شدم  .  مدرک تخصیلی خوب دارم کار میکنم  سفر میرم  . چیز بعیدی نیست که/ 26 سالم بود وقتی بچه دار شدم دانشحوی فوق بودم

دقیقا من همیشه موقع دعوا به شورم میگم کاش،پات میشکست خواستگاری من نیومدی. آینده مو ب گند کشیدی

اونم همیشه میخنذه میگه ب دل نمی گیرم میدونم یه تختت کمه😂😂😂😂😂😂

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

مگه بچه اوردنو خوب تربیت کردن کم کاریه ؟ برای پیشرفت هیچوقت دیر نیست ولی برای بچه آوردن ممکنه دیر بشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2790
2778
2791
2779
2792