2777
2789
عنوان

زورم میاد برای جهازم خیلی هزینه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست
خب خانواده ام دارن هزینه میکنن اونام یه سری وظایف دارن که بهش عمل نمیکنن با اینکه پولدارن اونوقت من ...

خوب بعدا خودت و همسرت کار کنین بخرین 

راست میگی منصفانه نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ماشین دست دومش الان گرونه خونه هم دارن میدن بازم به چشمت نمیاد؟ ؟؟؟

ماشین قرار بود ماشین خوبی بهش بدن مدل پایین دادن ۱۴۰ تومن هم نمی ارزه که همش تعمیرگاهه

پول اجاره خونه هم طبق گفته خودشون برای همسرمه که زدن زیر حرفشون نمیدن 

منم به اندازه ی هرچقدر تا الان دادن جهاز میبرم نه بیشتر نه کمتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبل و ناهار خوری و جهزیت واس خودته نه واس اونا

عجب چیزا میشنوم تو سایت

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

مبل و ناهار خوری و جهزیت واس خودته نه واس اوناعجب چیزا میشنوم تو سایت

خب اونا هرچقدر برای پسرشون خرج کنن برای پسرشونه میاد تو زندگی پسرشون ارزش برای پسراشون قائل شدن چرا پدر مادر من خودشون رو بندازن تو قرض نداری برای من ارزش قائل بشن درحالی که اونا اینجوری رفتار نمیکنن خب منطقی نیست منم چیزی میازم تو زندگی برای استفاده دوتامونه همسرمن همینطور هرچی خرج کنه برای زندگی دوتامونه حالا که برای پسرشون خرج نمیکنن چرا پدر و مادر من خرج کنن

خب اونا هرچقدر برای پسرشون خرج کنن برای پسرشونه میاد تو زندگی پسرشون ارزش برای پسراشون قائل شدن چرا ...

این منطقی تر به نظر میاد 

ولی آخرش باید خودت بخری. با قیمت بسیار بالاتر

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

پدر و مادرش وظیفه ای ندارند مسکن و وسیله نقلیه پسر فراهم کنند کمکی اگر در توانشان باشه خوبه بکنند.

یک عمر باید زحمت بکشند زندگی خودشون فراهم کنند بعد نوبت بچه هاشون میرسه باید برای اونارو هم فراهم کنند

شما هم از همسرت بپرس خونه چکار میخواد بکنه

اگر خانوادش نمیدن خب خودش تلاش کنه رهن کنه

آخه چه اصرای به ازدواج با اونی که خودش نداره و خانوادش بهش نمیدن و توام جهازتو پدرمادرت میخوان بگیرن داری؟ فازت چیه؟   این ازدواج نیست ها   شروع بدبختیه    همش میگی قرار بود فلان کنن بهمان کنن     این قرارها همش حرفه   بری سرخونه زندگیت بدبخت شی    حالا ببین  برگرد عقب از اول نگاه کن ببین این ازدواج چه نکته مثبتی داره اخه؟

باز بهتر از بدبخت کردن پدر و مادرم برای چیزی که حتی ارزشم نداره

هر جور خودت میدونی

پدر و مادرش وظیفه ای ندارند مسکن و وسیله نقلیه پسر فراهم کنند کمکی اگر در توانشان باشه خوبه بکنند.یک ...

وظیفه ندارن ولی وقتی قول دادن پسری که تازه درسش تموم شده براش زن میگیرن باید حداقل پای قولشون بمونن 

ما هم رو حرف اینا حساب کردیم دیگه

تازه قول داده بودن فرش رو بخرن که زدن زیر حرفشون کلا آدمایین سر حرفاشون نمیمونن متاسفانه بعد عقد متوجه شدم که راه برگشتی نبود

آخه چه اصرای به ازدواج با اونی که خودش نداره و خانوادش بهش نمیدن و توام جهازتو پدرمادرت میخوان بگیرن ...

خودم دانشجو ام تو شهرمون رسمه پدر و مادر دختر جهاز میدن و پسری هم که نداره خانواده اش کمکش میکنن تازه خودشون روز اول قول دادن که زدن زیر قولشون همسرم آدم خوبیه همه جوره کامل و نقصه و هرگز از ازدواج باهاش پشیمون نیستم ولی خانواده اش یه سری حرفا زدن که بهش عمل نکردن

و سنمون کمه هرچقدرم سختی باشه با کمک هم بمرور از پسش برمیایم قرار نیست همه جی روز اول کامل باشه

وظیفه ندارن ولی وقتی قول دادن پسری که تازه درسش تموم شده براش زن میگیرن باید حداقل پای قولشون بمونن ...

انشالله همه چیز جور بشه

کار اشتباهیه با پسری که صفره ازدواج کردند و همچین پسری زن دادن هر چند خانوادش پولدار باشند خود پسر به تنهایی باید به یک جایگاه نسبتا خوبی از لحاظ مالی رسیده باشه و همش نگاش به دست پدرش نباشه