2777
2789

چون خانواده همسرم زورشون میاد یه قرون برام خرج کنن برای عروسی حاضر نیستن در حد ۲۰۰ میلیون خرج کنن اونوقت من فقط مبل و میزناهارخوری بخوام بخرم میشه ۲۰۰ میلیون 

فقط یه هنری کردن ماشین کهنه اشون رو دادن دست شوهرم یه آپارتمان هم گفتن بهش میدیم که فعلا خبری نیست خودشون دارن پول اجاره اش رو میخورن

همسرمم تازه رفته سرکار دستش خالیه قول داده بودن کمکش کنن ولی جگرم رو خون میکنن تا یه قرون پول خرج کنن

وسایل آشپرخانه و قالی گرفتم قصد دارم دیگه هیچی نخرم از بابت چی واقعا وقتی اونا اینجوری رفتار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما واسه خودت میخری نه واسه اونا

اصلا قابل مقایسه نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

آفرین بالاخره ی دختر عاقل دیدم تو نی نی سایت

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

برای خودت میخری برای استفاده اونا که نیستنخری دوسال دیگه صدبرابر باید پپول بدی بخری

خب خانواده ام دارن هزینه میکنن اونام یه سری وظایف دارن که بهش عمل نمیکنن با اینکه پولدارن اونوقت من بخوام چیزی بخرم خانواده ام باید از نون شبشون بزنن میگم وقتی اونا برای بچه اشون ارزش قائل نیستن چرا پدر و مادر من بخاطر من برن زیر قرض و بدبختی

اینارو واسه خودت میخری نه اونا. کم و زیاد همه اش مال خودته.

ولی نیازی نیست خیلی هزینه کنی . میزنهارخوری و مبل 200 تومنی برندار ، 100 تومنی بردار.

بقیه وسایلتم همینطور