2777
2789

جند وقت پیش با دوستم داشتیم با تاپ شلوارک چالش میرفتیم یه کلیپ از خودم تنها گرفتم خواستم برا دوس.. ت پسرم بفرسم شلوارکامونم بلند بود دستم خورد اشتبا کلیپ دو نفرمون فرسادم دوستمم فهمید از قصد نبوده ولی رفته به دختر داییش گفته دختر داییشم رفته به دوس.. پسر دوستم گفته باهم همشهریم از یه روستا کوچیک اونم پیامم داده کلی تحدید کرده که میرم به بابات هرچی از تو میدونم میگم واقعا میره میگه ایخدا من چکار کنمممم😭بابام بفهمه بخدا منو میکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم چی نوشتی دقیق ولی ضعف نشون نده بهش بگو میخوای خودم شماره بدم بهش بگی؟هرکاری میکنه بکن بتخمم نیست

بخدا تو اینجوری بگو قول میدم نه اون قراره بگه نه دیگه کاریت داره

کزخله پسره خب یعنی چی

دلیل اینکه با آدم های دیوانه دوست می شین چیه؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بگو منم یه جوری آبروتو میبرم میام خونوادتو با دوست پسرم پیدا میکنیم میام به خونوادت میگم پسرتونک جمع کنید بگو حیف دردی که مادرت برای زاییدن تو کشیده . بعد بگو از قصدم‌نبوده تو اگه خیلی رگ غیرت داشتی الان شوهر دوستم بودی نه دوست پسرش!