جند وقت پیش با دوستم داشتیم با تاپ شلوارک چالش میرفتیم یه کلیپ از خودم تنها گرفتم خواستم برا دوس.. ت پسرم بفرسم شلوارکامونم بلند بود دستم خورد اشتبا کلیپ دو نفرمون فرسادم دوستمم فهمید از قصد نبوده ولی رفته به دختر داییش گفته دختر داییشم رفته به دوس.. پسر دوستم گفته باهم همشهریم از یه روستا کوچیک اونم پیامم داده کلی تحدید کرده که میرم به بابات هرچی از تو میدونم میگم واقعا میره میگه ایخدا من چکار کنمممم😭بابام بفهمه بخدا منو میکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیتر نیستن که،تو نی نی سایت خب همه خانمای بالغ اکثرا بالای ۲۰ سالن دیگه فن اینا نیستن
گشنگم من آرمی نیستم🥲فقط جونگکوک رو دوست دارم،ازش خوشم میاد کراشمه،فن نیستم فقط کراشم،چندروز دیگه از سربازی میاد،میشه هر ذوق و هیجانی داشتم بیام پیکی تو خالی کنم؟😭😂هیچکدوم از دوستام ازش خوششون نمیاد با اونا بحرفم
عه ارمی نیستی پساره خب جونگکوکو هرکی ببینه عاشقش میشه بچم🥺ولی اره هر وقت خواستی بیااااپسرم تهیونگ ف ...
😂یجوری خوشحالم انگار سودی برام داره،بیشتر از دیدنش حسرت میخورم و ناراحت میشم،میگم چقدر احمق و بی ارزشم اینقدر از یکی خوشم میاد و هی قربون صدقش میرم😂درحالی که اون بتخمش هم نی من وجود دارم هعییی،بچمممم