2777
2789
عنوان

واییی بچها بیاین بدبخت شدممممم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تف تو روی هیتروالااابایستت جونگکوکخ؟من یونگی🥺

هیتر نیستن که،تو نی نی سایت خب همه خانمای بالغ اکثرا بالای ۲۰ سالن دیگه فن اینا نیستن

گشنگم من آرمی نیستم🥲فقط جونگکوک رو دوست دارم،ازش خوشم میاد کراشمه،فن نیستم فقط کراشم،چندروز دیگه از سربازی میاد،میشه هر ذوق و هیجانی داشتم بیام پیکی تو خالی کنم؟😭😂هیچکدوم از دوستام ازش خوششون نمیاد با اونا بحرفم

تنظیمات کارخانه گوشی همه چی پاک میشه انگار گوشی رو تازه گرفتی میگم اونو بزنه

اره اون رو بزنه همه چی درست میشه ایشلا ک حل بشه

‌شهرمون‌سیآههِ‌عِشقمون‌گرون!🖤🇫🇷 

هیتر نیستن که،تو نی نی سایت خب همه خانمای بالغ اکثرا بالای ۲۰ سالن دیگه فن اینا نیستنگشنگم من آرمی ن ...

عه ارمی نیستی پس

اره خب جونگکوکو هرکی ببینه عاشقش میشه بچم🥺

ولی اره هر وقت خواستی بیاااا

پسرم تهیونگ فردا از سربازی برمیگردهههذترنتدپ

عه ارمی نیستی پساره خب جونگکوکو هرکی ببینه عاشقش میشه بچم🥺ولی اره هر وقت خواستی بیااااپسرم تهیونگ ف ...

😂یجوری خوشحالم انگار سودی برام داره،بیشتر از دیدنش حسرت میخورم و ناراحت میشم،میگم چقدر احمق و بی ارزشم اینقدر از یکی خوشم میاد و هی قربون صدقش میرم😂درحالی که اون بتخمش هم نی من وجود دارم هعییی،بچمممم

😂یجوری خوشحالم انگار سودی برام داره،بیشتر از دیدنش حسرت میخورم و ناراحت میشم،میگم چقدر احمق و بی ار ...

ناراحت نباش فقط تو نیستی که انقد دوق داری

میلیوننن ها ادم الان منتظر جونگکوکی ان🥺🥺🥺