2777
2789
عنوان

اقایون پیج

467 بازدید | 53 پست

وقتی اولین بار رفتید خواستگاری و دختر خانوم رو دیدید چه حسی داشتید؟چجوری ابرازش کردید؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

خواستگارکه ابرازنداره میگه میخوام ودوباره میره دیگه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواستگارکه ابرازنداره میگه میخوام ودوباره میره دیگه

یه لبخندی نگاهی. خودت به خودت چی گفتی؟

یه لبخندی نگاهی. خودت به خودت چی گفتی؟

من خانومم ولی همسرم۱۴سال اومدورفت تایه تکونی به خودم دادم وگفتم بنابه دلایلی این مردمردزندگیه وجواب مثبت دادم بالاخره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من خانومم ولی همسرم۱۴سال اومدورفت تایه تکونی به خودم دادم وگفتم بنابه دلایلی این مردمردزندگیه وجواب ...

۱۴؟؟چه خبره؟تعریف کن جالب شد

مثل بچه آدم میره میگه بهت علاقه دارم اگه موافق باشی و بقیه شرایط اکی باشه میخوام بستونمت 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

۱۴؟؟چه خبره؟تعریف کن جالب شد

حسش نی ولی ازاولینباری که دیدتاعقدمون ۱۴سال طول کشید🤪

چرا داره احتمالا که میگه

چراشوشمابگومن نمیدونم چراشو