والله من خودم مجردم وچندتادوست صمیمی که ازبچگی باهم بزرگ شدیم حتی دوست دخترم نداریم باوجوداینکه مجردیم ولی مردممردمیشناسم بادوتابچه خیانت میکنه این مردا ازریشه خرابن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خانمم توبیست ویک سالگی از شوهرم که ۱۹ سالش بود خواستگاری کردم الانم دوتا بچه داریم.
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
اینکه برعکسش باشه چی خانم از اونا نپرسه ولی اونا همون اول کار درآمد خانم رو بپرسن😮💨
درهردوصورت براجلسه اول قشنگ نیست ماهمین که نشستیم بابای دختره ازاموال بابام پرسیدحالادرموردبرادرم میپرسیدیچیزولی پول بابام یعنی هدفشون مشخص بود