حوشبختانه یا متأسفانه نرفتم تا حالا ولی برم هم همون یه بار و میرم
اگه خوشت بیادم یبارمیری؟
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
من تجربه چندانی ندارم اما فکر میکنم آقایون خودشون رو اونجا خیلی موجه جلوه میدن که تایید شن،
🤣🤣دقیقا
جایی که هیچی روگردن نمیگیرن همون جلسه خواستگاریه میشن پاک ترین آدم روی زمین
تجربه چندان نداری یعنی تجربه اندک داری؟؟؟؟؟تعریف کن ببینیم چه کردی
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
من یباررفتم فقط تا نشستم دخترخانوم گفتن اول بگو چیا داری منم با وجود اینکه همه چی داشتم واز این خانو ...
منم سرهمین قضیه یکی ازگزینه هایی که براداداشم بودروردکردم