2777
2789
عنوان

دفاع هم معنی نگهبانی میشه

78 بازدید | 8 پست

من زیست امروز به جای دفاع توی مورچه ها نوشتم نگهبانی 

😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مصحح واقعا آدم باشه برات درست میگیره چون دفاع با نگهبانی هم معنیه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

اگر مصحح واقعا آدم باشه برات درست میگیره چون دفاع با نگهبانی هم معنیه

اره تو نت هر دو رو به معنی پاسداری نوشته 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره تو نت هر دو رو به معنی پاسداری نوشته

پس درسته دیگه سخت نگیر نگران نباش اختلاف دو مصحح زیاد باشه تصحیح میره برای مصحح سوم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

نه متاسفانه... خیلی هم خشنع پاسخ فکر نکنم جای انعطاف داشته باشه

اره پاسخ نامه خیلی بده 

مثل سوال ۶ و ۱۳ 

اون گامت ها خیلی خورد تو ذوقم یعنی چی که نمره تعلق نمیگیره😭😭😭😭😭 یا اون که گفته باید حتما بگی دنا نوکلئیک اسید غلطه😭😭😭😭😭😭

اگه پاسخ نامه عین ادم بود ۲۰ میشدم😭