2777
2789
عنوان

بوی بد عرق🔥🙄 حتما حتما بخونید

241 بازدید | 13 پست

از کوزه همان تراورد که در اوست

پس باید ریشه‌ای درمان بشه

درمان بوی بد عرق اینه که باید خون رو رقیق کنید

یعنی

نباید فست فود بخورید

فلفل و سس تند نخورید

غذا رو خووووووب بجوید

آب حین غذا و یک و نیم ساعت قبل و بعد غذا ممنوع

آب یخ ممنوع

گلاب بخورید

بجای چای سیاه از چای میوه‌‌ سیب و یا به و چای بهارنارنج و چای غنچه و چای میوه‌ای خوش عطر بخورید

چای های خوش عطر خوردن و عرقیجات مثل بهارنارنج و گلاب و بیدمشک خیلی عالیه

و اما درمان اصلی:

هر شب شربت سکنجبین طبیعی بخورید...یک سوم لیوان شربت بریزید و بقیه‌اش آب...هر چقدر بیشتر بخورید بوی بد عرق کم و کمتر میشه(البته با رعایت موارد بالا)

سلامت باشید🙂🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اینا رو رعایت کنید

درمان عرق های کثیف زرد هم هست

همونا که لکش رو لباس بصورت مادام العمر میمونه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکنجبین روتاآخرعمرشون بخورن؟

حد اقل تاچهل روز

تا آخر عمر بخورن که خیلی خوبه

از عرقشون بعنوان عطر میشه استفاده کرد

البته استفاده از نوره

و زدودن موهای زائد رو یادم رفت بگم

خیلیییییییییی مهمه

انقدر که از عید لوسیون و بادی اسپلش و مام و ادکلن خریدم پولام تموم شده اما نتیجه ش فوق العاده س همه ...

این درمان موضعی هست

باید از داخل بدن درمان بشه

درمان موضعی هم خوبه البته اما دائمی نیست

عرقم بو نداره کلا دوست دارم همیشه بوی عطر بدم

عطر بزنید