2777
2789
عنوان

کاش شوهر منم شبیه بقیه برادراش بود

300 بازدید | 19 پست

من عقدم از شوهرم و خانوادش دورم عید قربان نتونستم برم 

بعد شوهرم ازم پرسید اگه عید اینجا بودی وقتی قربونی کردیم تمیز میکردی اونجارو گفتم نه حالم بد میشد چون واقن عادت ندارم بعد یهو عصبی شد و گفت مامانم عادت داره ب همچین عروسای تنبلی گفتم چطور مگه گفت روز عید مامانم ب عروسا گفته تمیز کنید نکزدن رفتن خونشون گفت من جای شوهراشون بودم زنمو مجبور میکردم تمیز کنه چون قربونی مال داداشاش بود 

بعد من گفتم خب داداشات چی گفتن ب زناشون وقتی تمیز نکردن گفت اونا مامانشون براشون مهم نیس زنشون مهمتره هیچی نگفتم بعد گفت خاک تو سر بی غیرتشون کنند 

من واقن ی دلهره افتاد تو دلم میترسم از زندگی باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازش می‌ترسی و این رفتارها برات قابل تحمل نیست، باید خیلی رک و بی‌پرده باهاش صحبت کنی. باید روشن کنی که نمی‌خوای تحت فشار حرفای غیرمنصفانه قرار بگیری. در غیر این صورت، باید قبل از هر چیزی خودتو با شرایطی که توش هستی، وفق بدی. تصمیم با خودته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزم

اصلا کار کردن عار نیست 

سعی کنید کار را با محبت انجام بدهید

اون عروسا هم کار بدی کردن که کمک نکردن و مادر شوهرت حس بدی را تجربه کرده 

امیدوارم تو کمکش کنی اما عادتشون ندی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

متأسفانه برادرشوهرات و زناشون واقعا بیشعورن

خونه مرد رو کثیف کردن و بلند شدن و رفتن

مگه مادر نوکرشونه

خانم ها تمیز نکردن، خود مردها مگه چلاق بودن

تمیز میکردن و میرفتن

خب عزیزم وقتی رفتی خونه مادر شوهرت خودت اصلا پیشنهاد بده مثلا بگو پا شو بریم کمک مامانت بعد اونم میبینه زنش اهمیت میده وسط کار هم دست بکش بزار خودش کارا رو بکنه 

مثلا به بهونه ی اینکه برم برات یه چایی بیارم و... برو تا خودش کار رو بکنه تو فقط استارت کار رو بزن

من خدم تو ظرف شستن این مدلی میکنم میگم بیا بریم کمک بعد یکم کمک کردم میرم

خدایا شکرت

اصلا تمیز کردن اونجا کار زن نیست مرد باید انجام بده.. بهش یادآوری کن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔