2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

196 بازدید | 29 پست

سر یه موضوعی خیلی ناراحتم

پسر یکی از فامیل هامون که رفت و امد نزدیکیم داریم از من خوشش امده 

چیزی که من تو این سال ها ازش دیدم پسره خوبی ام هست و چند بارم هم خودش امد جلو هم مامان باباش ولی من ردش کردم

میگه که عاشقمه و عشقش واقعیه

ولی خب من اصلا ازدواج فامیلی رو دوست ندارم

چون با چشمم دیدم که چه اتفاقی افتاده 

من پسر عموم دختر عمومو دوست داشت خیلیم دوست داشت و واقعا پسر عمومم پسره خوبی بود ولی خب اولاش یجوری رفتار کرد ک دختر عموم عاشقش شد ولی بعد ک مطمئن شد دختر عموم عاشقش شده انگار عوض شد انقدر اتفاقای مختلف پیش امد که مجبور شدن جدا بشن

الان پسر عموم چند ساله ازدواج کرده یه دختره دو ساله داره

دختر عموم هنوز ازدواج نکرده ولی وقتی هم خود دختر عموم پسر عمومو میبینه هم عموم و زنعموم خیلی ناراحت میشن ، مخصوصا دختر عموم که الان زن و بچه ی عشق سابقش جلوی چشمشن

( منظورم از گفتن اینا این نیست که حتما این اتفاق برای منم میوفته ، شایدم هیچوقت اصلا نیوفته ولی خب من دوست ندارم ازدواج فامیلی کنم ، مشکلم اینه مامان بابام همش این پسررو تو ذهنم گنده میکنن میگن پسره خوبیه دوست داره فلانه پس دیگه کِی میخوای ازدواج کنی ( من تازه ۱۹ سالم شده ) 

هرچی ام بهشون میگم من ازدواج فامیلیو دوست ندارم نه تنها این پسر هیچ پسری فقط یجوری حرف میزنن ک انگار میکوبن تو سرم ک اگر با این ازدواج نکنی بدبخت میشی کسی به خوبی این نمیاد خواستگاریت دیگه ( زورم نمیکنن که حتما منو بدن به اون ولی خب حرفاشون از صد تا زور بدتره )  

الان بنظرتون من تصمیم درستی گرفتم ؟

من هیچ حسی به پسره ندارم خب فعلانم میخوام درسمو بخونم علاقه ندارم ازدواج فامیلی داشته باشم 

ازدواج فامیلی اشتباه محضه، آدم از خودی میخوره. غریبه بهتر از خودیه

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

چه فامیل چه غیرفامیل، سن شما برای ازدواج خیلی کمه

بذار بری دانشگاه، بری سر کار، دنیا رو ببینی با چندتا آدم خارج از دایره نزدیکانت اشنا بشی، بعد زندگی مشترک تشکیل بدی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچقدر به مامان بابام میگم

میگن پسره خیلی پسره خوبیه اخلاق داره همه ازش تعریف میکنن همه چی تمومه فلانه…

هم این، هم مشکلات ژنتیکی بسیاری که بخاطر ازدواج فامیلی پیش میان و بچه‌ها یا نوه ها و ... قربانی میشن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

منم پارسال با پسرخالم نامزد کردم اکس سابقش برگشت منو رها کرد الان رابطمون هرچقدر سعی میکنم مثل قبل بشه با خاله ام ولی سرسنگینن پسرش گند زده بیشتر اونا طلبکارن شاید خیال میکنن هنوز منتظر پسرشم