2777
2789

وقتی میرم خونه مادر شوهرم انتظار داره من ب صورت خودکار چای بزارم جلو دستشون انگار خونه منه من آدم درونگرایی هستم مادر شوهرم بهم ی بار گفت پدر شوهرم از در اومد چای بزارم جلو دستش تا اینجا مشکلی نیست چای بهش دادم تا ب امشب دیدم شوهرم میگه چای بزار جلو دست بابام بهم پیام داد منم گفتم باشه هرکس چای بخاد میارم براش نمیشه الکی برم چای بریزم دیدم گفت نه خودمونی باش چای هم بریز هرکس خواست میخوره دقیقا حرفا مادر شوهرم و زد بهم ب نظرم اون پرش کرده همش دارم گریه میکنم من عقدم می‌دونم الان میگید کمتر برو خونه مادر شوهرت ولی من خودم کم میرم هفته ای یک یا دوبار نهایت سه بار ب درخواست شوهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاااااده

بجای خونه مادرشوهر با شوهرت برید کافه و رستوران و جانی تفریحی

عروس ما توی دوران عقدش کلا ۵ بار اومد🤣

اونم برای شش ماه

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

هفته ای یکبار برو و مقاومت کن.نزار عادت کنن سوارت شن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

چ وقیحن

البته من خودم دوس دارم چای درست کنم بریزم بیارم وفلان

ینی هروقت میریم بیشتراوقات پامیشم چای درست میکنم با به به وچه چه میل میکنن ک ازدست توخوردن داره واینا

ولی اینکه شوهرآدم پیام بده پاشو فلان کن..اینشو نمیتونم هضم کنم مگه وظیفس اخه!

ادم خندش میگیره از بعضی خونواده ها😄😄،،اخه قبل از اینکه شما بیایید کی چای میاورد یعنی لنگ همینن ک یکی بیاد چایی بیاره خوب خودش بیاره دیگه شما هم در حد توانت خودت دوست داشتی ی کاری اگه بود ب صلاح دید خودت انجام میدی ندادیم فدای سرت 

هفته آیی یه بارم زیاده 

درخواست همسرت رو قبول نکن تو عقد 

بعدم بگو چششششم ولی آنان نده 

بازم گفتن بگو چششششم انجام نده 

کلا بزن خودت رو به .....

یه جور رفتار نکن فکر کنن لج کردی 

ولی برات حرفا مهم نباشه 

بنظرت کم نیست هفته ای ۲ ۳ بار کلا با اونا زندگی کن

چون زیاد رفتی و بهشون رو دادی پرو شدن 

دو سه هفته یکبار برو و خیلی محترمانه و سرد باهاشون صحبت کن سیاست داشته باش

منظورم این نیست خشک باشی

اتفاقا گرم باش باهاشون از لفظ های زیبا استفاده کن ولی باهاشون گرم نگیر 

کاریم بود انجام بده وگرنه بشین

در حد یکبار چایی بردن اشکالی نداره اگه خودت ببری بدون اینکه بهت بگن

گریه چرا ؟؟

اول بگو ببینم مادرشوهرت پیره یانه؟اگ سرحاله باشوهرت حرف بزن بگو مادرخداروشکر سرحاله توانایی اینکه خودش و شوهرش چای بده داره بگو منم توقع ندارم جلو من خم راست بشن برای یک چای ساده درست نیست هی بخوای امر نهی کنی بهترش اینه ب میل خودم کاری انجام بدم ن اینکه توبخوای هی تذکربدی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿