2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم خیلی درگیر جنسیت بود چند ماه تحت نظر پزشک بود اما خب خواسته خدا یه چیز دیگه بود. اما خود من واقعا واقعا برام فرقی نداشت و خدا جفتشم بهم داد. هیچ کار خاصی هم انجام ندادم در واقع سر هر دو بارداریم غافلگیر شدم. 

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
 خواهر شوهرم خیلی درگیر جنسیت بود چند ماه تحت نظر پزشک بود اما خب خواسته خدا یه چیز دیگه بود. ا ...

عروس عمه من چند ماه خودشو کشت با رژیم ی دختر داشت یکیش هم باردار بود اگه قسمتت نباشه نیس دیگه

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میماند و دیگری دو دل

اين افكارهميشه بوده و هست كسي نميتونه باتغيير يك فرد كل جامعه روتغييربده مادرشوهرم برگشت گفت توهم به من رفتي پسرزايي بچه دوم هم بياري پسره ولي من دخترميخوام و ميدونم دخترميشه بدن من هيچ ربطي به اون نداره كه شبيه اون بشم ياهركس ديگه من خودم خواهرندارم يدونه داداش دارم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
منم یه دختر دارم مادرشوهرم بیچاره کرده ما رو بس که پسر پسر میکنه

خاک بر سرش مث شوهر من اما برعکس مادر شوهر من میخاد بچه من دختر شه دیروز بیرون بودیم باهاش با هم ی جفت دستکش و جوراب صورتی گرفتیم انقدر ذوق داشتیم 😃

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میماند و دیگری دو دل
خاک بر سرش مث شوهر من اما برعکس مادر شوهر من میخاد بچه من دختر شه دیروز بیرون بودیم باهاش با هم ی جف ...

ولی در کل من به شخصه به دعا خوندن و دعا کردن بیشتر معتقدم تا رژیم و اینجور چیزا،

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
منم یه دختر دارم مادرشوهرم بیچاره کرده ما رو بس که پسر پسر میکنه

منم بچه اولم بودخب هي هرميوه اي ميومد وسط ميگفتن توش سرخ باشه پسره سفيدباشه دختره وشرط بندي ميكردن اين منوعصباني كردو به شوهرم گفتم بدم ميادازاين حرفا دفعه بعدكه اين كارو كردن شوهرم گفت من دختربيارم ياپسر چه فرقي به حال شما داره بچه ازمنه بقيه دارن تعيين جنسيت ميكنن گفت دوتاپسرات دختردارشدن تونستين كاري كنين لطفا اين حرفارونزنين كه اصلا خوشم نمياد ديگه تموم كردن يكي دوماه بااين حرفا اعصابم خوردميشد يه مدتم سراسم اعصابموخورد ميكردن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
منم بچه اولم بودخب هي هرميوه اي ميومد وسط ميگفتن توش سرخ باشه پسره سفيدباشه دختره وشرط بندي ميكردن ا ...

اخ اخ اخ اسم رو که نگو،هر کس یه نظری میداد،ولی در لخر من اسمی که از اول دوست داشتم رو دخترم گذاشتم ، یکتا😍😍😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

بنظر من اگر شما و همسرتون مشکلی ندارید با ایو ای بچه دار بشید  و به دکتر بگید پسر میخواید اینجوری احتمال پسر دار شدن بالا میره زیاد هم هزینه نداره بدنتونم اینقدری اذیت نمیشه  بقیه اش دست خداست 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

دختر و پسر فرقی نداره  ولی من به اونهایی که دختر دارند و پسر بخواند و به اونهایی که پسر دارند دختر میخواند حق میدم .چون دوست دارند هر دو جنس رو داشته باشند و اینکه الان هزینه ها زیاد شده نمیشه ریسک کرد هی بچه اورد تا جنس جور بشه . بنظرم برید دکتر بهتره 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون