2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 100 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا كسي دكتر طاهره مختاريان رو ميشناسه 

من از خيلي ها در موردش تعريف شنيدم كه كارش براي انتخاب جنسيت و پسر دار شدن  موفقيت بالا داره 

حتي به شهرستاني ها و خارجي ها هم مشاوره ميده لطفا اگر باهاش در ارتباطه شماره تلفنش رو برام بذاره 

دوستان احتمالا كسي دكتر طاهره مختاريان رو ميشناسه 

من از خيلي ها در موردش تعريف شنيدم كه كارش براي انتخاب جنسيت و پسر دار شدن  موفقيت بالا داره 

حتي به شهرستاني ها و خارجي ها هم مشاوره ميده لطفا اگر باهاش در ارتباطه شماره تلفنش رو برام بذاره 

راستي 

دوستان احتمالا كسي دكتر طاهره مختاريان رو ميشناسه 

دوستان من میخوام بچه دار بشم یه دختر دارم و الان پسر میخوام بعضی ها میگن برو از تو اینترنت سرج کن اما انگار خیلی ضد نقیض داره تو دندان پزشکی یه خانومی بهم گفت که هر کی پیش دکتر مختاریان میره به نتیجه دلخواه میرسه تو این وضعیت مملکت هم که نمیشه زیاد بچه بیاری برای همینه که دنبال یه جای خیلی خوب میگردم تا صدرصد جواب بده این روش های ای وی اف هم که برای انتخاب جنسیته میگن پول دور ریختنه فقط ۱۰ درصد احتمال حاملگی داره و احتمال سرطان زایی شدیدی داره و بچه هم ممکنه مشکل دار بشه بخدا موندم چکار کنم که این دفعه حتما بسر بشه چون شوهرم حتما پسر رو میخواد و منم نمیخوام هی بچه بیارم شمارو به خدا اگه کسی را ارتباطی با دکتر طاهره مختاریان داره اینجا بذاره شنیدم در دوران کرونا غیر حضوری هم کار میکنه اما من شماره غیر حضوری ایشون رو ندارم

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟

من خیلی دنبال همه روش های انتخاب جنسیت در همه سایت ها جستجو کردم و نهایتا متوجه شدم که ای وی اف ivf و یا پی جی دی pgd شدیدا سرطان زاست حتی رضایت نامه میگیرن که اگه سرطان گرفتی به ما ربطی نداره

نهایتا متوجه شدم دکتر طاهره مختاریان کار انتخاب جنسیت پسر دار شدن و‌دختر دار شدن رو با موفقیت بالا البته ۹۰ درصد انجام میده

نهایتا تصمیم گرفتم ریسک ۱۰ درصد را بپذیرم اما خدای نکرده احتمال سرطان رو در خودم بالا نبرم