2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم ک یه مشت جوش شیرین بریزی تو لگن آب و بشینی توش

اما معمولا بیشتر برای عفونت استفاده میشه 

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
یعنی مشکلی نداره

والا نمیدونم ققط نحوه ی استفاده ی جوش شیرین برای واژن رو گفتم دیگه نفس عملش😁 نمیدونم برای باردار ها مشکله داره یا نه

از دکتر بپرس

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

بزن به بیخیالیو هی از خدا دختر بخواه شک نکن پسر میشه😆والا به خدا دیدم که‌میگم .

هر کی براش مهم نبوده یا دختر بیشتر میخواسته خدا بهش پسر داده و برعکس ......

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

من شنیدم ممکنه باعث نقص توی نطفه بشه،تو رو خدا نکنین،مگه دختر چشه،عشقه عشقه،اگه دختر دار بشین بعدا خدارو شکر میکنین که خوب شد پسر نشد،دخترا ناااازن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
من شنیدم ممکنه باعث نقص توی نطفه بشه،تو رو خدا نکنین،مگه دختر چشه،عشقه عشقه،اگه دختر دار بشین بعدا خ ...

نه من خودم دختر دوست دارم یه دخترم دارم شوهرم گیر داده پسر میخواد گفته اگر پسر نشه یکی دیگه میاریم