2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی زایمان تو هرکی یجوره

یکی از بچش بدش میاد یا حس نداره

یکی بیحال و کسله و خونش بمب ترکیده و ب بهداشت فردیش نمیرسه و حال تکون خوردن نداره

یکی دیونه وار دعوا راه میندازه و غر غر و گیره

شاد افسردگی ک یوقت شاده فرتی میزنه زیر گریه

یکی عین من بدبخت وسواس فکری و تمیزی میگیره همش میسابه

یکی تو خودش فرومیره و منزوی میشه و...... 

برای بچه اولم تا 1 سال طول کشید

❤️❤️

تا یک ماه بعد از زابمان، اگه علائم افسردگی دارید طبیعی هست و به خاطر تغییرات هورمونی هست.. اگه بعد از یک ماه ادامه پیدا کرد، افسردگی بعد از زایمان هست و باید دنبال درمان باشی.

علائم هم حساس و زود رنج شدن، گریه زیاد، تغییر اشتها، تغییر خواب، بی احساسی یا تنفر از نوزاد، حس گناه و عذاب وجدان

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من هنوز درگیرشم بعد چندسال ...بی محبتی و بی توجهی شوهر خیلی سختش میکنه

داغ دلم تازه شد ...بهم گیر میداد زود باش بچه رو شیر بده جاشو جدا کرده بود بهم توجه نمیکرد چقد منو زجر داد 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

عوارض زیاد داره . ولی یه تاپیک بود اسی گفت حس میکنم شوهرم از وقتی زایمان کردم دوسم نداره. منم گفتم اره منم تازه زایمان کردم همین خس رو گاهی وقتا دارم . به شوهرم گفتم کلی خندید و ویزای دیگه گفت که خب تو تاپیک نگفتن الان دیدم یه کاربر گفته این رابطه داره داد میزنه اخراشه تنها راه حلش جداییه😂😂😂😂😂😂😂 

شنیدین میگن طرف با همه جاش میخنده من با همه جام دارم میخندم 😂😂😂😂 با اطمینان هم میگه کلی تحقیق کردم فکر میکنی از خودم در میارم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .