2777
2789
دوماه پیش وحشتناک بود الان یه زرع کمتر شده جوش قرمزه

حتما حتما اسپری سبوما بخر درسته یکم گرونه ولی تاثیرش بیسته برای بدنه مخصوص شونه و سینه تاثیرش دیدم ک میگم

چون سالیسیلیک اسید کنارش لوسیون هم بزن من ثمین میزنم فوق العاده اس نجاتم داد ینی هم میخارید هم جوش کوچیک میزد

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آداپالن و دئودراگ و یه محلول ترکیبیآزمایش نوشت و فهمیدم مشکل هورمونی دارم باید مشکلو از ریشه حل کنم

دیو دراگ کدومه همون ژل شستوشوش؟

ابرسان و ضدافتاب چی میزنی؟

اینا موثربود برات؟

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
دوستان من مشاور پوست ومو هستم اگردوست داشته باشین میتونیم باهم یه صحبتی داشته باشیم

عزیزم من ۳ ماه قبل برای اولین بار مزونیدلینگ انجام دادم

گونم چندتا چاله ریز داشت و پیشونیم جوش زیر پوستی

ولی الان ۳ ماهه بهتر نشد هیچ صورتم از قبل بدتر شده همش غصه میخورم

گونه هام قرمز شدن دون دون سیاه داره نزدیک بینیم

جوش ریز میزنم

ترمیم کننده هم زدم موندم چیکار کنم ب نظرت؟

اسکار آکنه و زیباییپوستم رو با لیزر گوه زدن توش و یه پوست دهیدراته داغون که هنوز اسکارها هست پس دادن ...

درمانش سخت نیست

خواستی رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

پولش اصلا مهم نیست چون من هر ماه دکتر میرم نزدیک ۳ خورده ای از دستم میره

مطالعه کن راجب چیزایی ک نوشتم

حتی با داروخانه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁