2777
2789
عنوان

خیلی کنجکاوم بعد مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 93 پست
اره بخدا خیلی میترسیدم اون موقع بچه بودم دیدم🤦

اخه هرجوری فکر میکنی بازم جهنمی هستی

کی میتونه اونجور دقیق بدون گناه زندگی کنه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای فقط اونایی که گفتن زندگی پس از زندگی 😂بچه دو ساله هم میفهمه این برنامه ساختگیه

چند. روز پیش با یکی از آشناها( که میدونم دروغگو نیست) همکلام شدم که بخاطر تصادفی که کرده بود، رفته بود تو کما و تازه از بیمارستان مرخص شده بود، در زمان کما، اتفاقات و چیزهایی رو خارج از بیمارستان دیده یود که وقتی برای همراهاش تعریف کرده اون‌ها کاملا تصدیق کردن که چنین اتفاقاتی افتاده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مرگ واقعی که اسمش روشه.تقریبا دو ماه پیش بعد از ظهر خواب بودم.خودم رو از بالا میدیدم که طاق باز دراز ...

عزیزم این که کاملااااا دلیل علمی داری فرج مغز اگه اشتباه نکنم 

ربطی به مرگ اون دنیا نداره

سمت  کتب قیامت و زندگی پس از زندگی و....نرو همه براساس دیدگاهوخودشونن و جلب رضایت مردم یا اقتصادی....

هیچ کس ازاون دنیا یا قبل دنیا هیچ اطلاعی نداره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چند. روز پیش با یکی از آشناها( که میدونم دروغگو نیست) همکلام شدم که بخاطر تصادفی که کرده بود، رفته ب ...

خب مثال بگیم ایشون راستگو 

ولی روحش که همه میدونیم روحی وجود داره روحش ناظر بوده 

ولی بهشت جهنمی ندیده!!!