2777
2789
عنوان

خیلی کنجکاوم بعد مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 93 پست
برنامه زندگی پس از زندگیکتاب انسوی مرگکتاب شنودکتاب سه دقیقه در قیامتکتاب در آغوش نور

عالی بود

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوز میشه ب حرف چند تا ادم اعتماد کرد؟

عزیز برنامه پژوهشیه، اینا راستی آزمایی میشن، و حرفاشونم منطبق با قرآن و روایاته، من میگم کلا هرجاییکه منطبق با قرآن و احادیثه باور کنیم و بقیه ش رو نه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من نظر خودمو بگم 

کاری به دین وایناهم ندارم

بنظرم این روحمون بعد ازمرگ میره تویه جسم نوزاد دیگه متولد میشه واین چرخه ادامه داره تایه جایی

بعداگه تواین زندگیت گناهکار باشی تو زندگی بعدیت تاوان پس میدی وبرعکس 

ممنون الهی داغ نبینی.فقط مادرم بود که هر روز به من زنگ میزد.شهر غریب بودم.غمخوار زندگی ام بود.من بد ...

الهی خیلی ناراحت شدم😭😭😭

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

فیلمشو دیدم از زندگی سیر شدم

من خیلی ترسوعم حتی فیلم و کلیپ ترسناکم نمیبینم چون توهم میزنم

خیلی ترسناکه؟ نبینم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

حس چی ؟!!!!! مرگ واقعی آدمیه که ذهن کاملا از کار بیفته دیگه برگشتی نداشته باشه.

مرگ واقعی که اسمش روشه.تقریبا دو ماه پیش بعد از ظهر خواب بودم.خودم رو از بالا میدیدم که طاق باز دراز کشیدم دست و پا باز.بعد صدای جیغ ضعیف خودم میشنیدم.انگار میخواستم بیدار شم نمیشد.کلا هوایی که نفس میکشیدم فرق داشت.تا اینکه بیدار شدم.دخترم گفت چرا جیغ میزدی؟خودمم نفهمیدم چیشد.یه بار هم نصف سب انگار پروانه ای بودم که از پنجره میخواستم بیرون برم.نگو از شدت دست و پا تکان دادن آقامون بیدار شده و کلی منو صدا زده.بیدار شدم همچنان پاهام بی اختیار تکان میخورد و نمیشد حرف بزنم.بعد یه دقیقه حالت عادی شدم.شایدم فشار عصبی بوده.

من خیلی ترسوعم حتی فیلم و کلیپ ترسناکم نمیبینم چون توهم میزنمخیلی ترسناکه؟ نبینم؟

همش بحث ترسش نیست اون جداس ولی آدم فکر میکنه هیچ وقت نمیتونه طبق دستوران خدا و بدون گناه زندگی کنه ویه جورایی از خودت و خدا ناامید میشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد