2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای سی سال بیاین🌸

1112 بازدید | 77 پست

تقریبا شرایط همه دخترای مجرد که سی رو رد کردن مشابه هم هست، یه سوال دارم که کلافه ام کرده،میخوام هر راهنمایی که میتونین بهم بگین🙏

من بعد از پریودم یه هفته ای خیلی حسم زیاد میشه و با هیچ کسی هم ارتباط ندارم که حتی بغل ساده داشته باشم،چه پیشنهادی دارین که این حس رو از بین ببره واقعا اذیت میشم بخاطر گناهش هم هیچکاری نمیکنم مثل بمب آماده ی ترکیدن میمونم و تو این مدت تلاش میکنم سرکوب کنم تمرکزم هم پایین میاد 🤦‍♀️اگر راهکاری دارین بجز ورزش بگین، 

یا تغذیه یا هرچی بهم بگین🙏

سلام من نفوذیم

عذر میخواهم، کافور✅

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه راهکاری اخه، 

اینکه میگی گناهه خب باور داری ولی حالا سخت نگیری بنظرم تمرکز ات هم از روش برداشته میشه و خب حل میشه 

الان داری زیاد فکر می‌کنی بهش 

ورزش هم که خودت گفتی عالیه

تغذیه سالم بجاش نمیدونین؟

اخه اونقدر که فکر  کنی تاثیر نداره، همین کافور فقط میلت و کاهش میده، کامل قطعش نمیکنه

غیر از اینم میتونی داروهایی که کاهش دهنده میل جنسیه استفاده کنی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من ۲۵ ام. بچه کوچیک هم دارم

ورزش میکنی که میگی بجز ورزش؟ چون ورزش خیلی عالیه ولی من خودم انجام نمیدم متاسفانه.

راهکار که واسه خودم خیلی جوابه اینه: به شدت سر خودمو شلوغ کردم، درس، چندتا منبع درامد مختلف که هرکدوم کلی وقت میگیره، پیاده روی طولانی، کارای هنری مثل خیاطی گلدوزی، کتاب خوندن با هدف، شرکت توی دوره های توسعه فردی و ... با کلی تمرین نوشتنی و ذهنی و ... از بس سرم شلوغه حتی یه لحظه هم نمی‌خوام بیکار باشم. تازه رسیدگی به بچه و بازی کردنم هس

چه راهکاری اخه، اینکه میگی گناهه خب باور داری ولی حالا سخت نگیری بنظرم تمرکز ات هم از روش برداشته می ...

از نظر ذهنی تمرکز نکردم و میتونم ذهنمو کنترل کنم، از نظر جسمی ناخودآگاه بدنم آلارم میده اونو نمیدونم چجوری کنترل کنم 

باید غذای رو کم کنی خودت رو مشغول کنی میگن شستشوی بدن با آب و سرکه هم عضلات رو سفت میکنه

غذا کم میخورم همیشه، ای و سرکه رو نمیدونستم، ممنونم امتحان میکنم🙏🌸