2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای سی سال بیاین🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 77 پست
یکسری دارو های افسردگی میل جنسی رو خیلی کم می‌کنه مثل فلوکستین ، بوپروپیون من 19 سالگیم مصرف میکردم ...

وای نه اهل دارو نیستم،در اون حد نیست دارو بخورم،ممنونم 🌸

حالا وقتی ازدواج کنی میبینی حس آدم صفر شد راهش اینه خیلی خیلی کار کنی که وقت سر خاروندن نداشته باشی ...

واقعا بعد از ازدواج کم میشه؟!!

ممنونم از پیشنهادتون🙏🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم دیگه مساله مشترک بین همه مونه،چه ذکرایی تجربه کردین نتیجه داده؟

ببین گلی هرچه از نظر خودتو بالاتر ببری این مسائل ازت دور میشه

زیارت عاشورا هروز

نمازشب 

نماز اول وقت 

صلوات

دائم وضو بودن

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

وای دارو نخور با چیزای طبیعی جلوشو بگیر قرص ضرر داره

نه من متاهلم 

من دارو رو واسه خود افسردگی میخورم 

ولی کلا میل جنسی رو خیلی پایین میاره

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

به من در خواست بده بهت میگم ی روشی ک شرعیه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نه ببین داروها دوز های مختلفی داره که هرچی شرایطتت وخیم تر باشه دوزش میره بالاتر شما گفتی نمیتونی کن ...

درسته متوجه شدم راهکار شما خوب بود، ممنونم ازتون، من اهل قرص نیستم فقط

درسته متوجه شدم راهکار شما خوب بود، ممنونم ازتون، من اهل قرص نیستم فقط

مولتی ویتامینم نمیخوری؟🙄

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

جدا شدم دیگه سوالت از مجردا بود😅چه حالاتی؟ مطمئن باش ذهنت اونقدر قوی هست که می‌تونی بهش بی‌توجه باش ...

اهان،برا شما سخت تره. حالتایی که روزای تخمک گذاری پیش میاد منظورمه ،مثل گرم شدن بدن و ترشحات و …

نه من متاهلم من دارو رو واسه خود افسردگی میخورم ولی کلا میل جنسی رو خیلی پایین میاره

برا افسردگی راه حل های طبیعی رو هم امتحان کن کم کم نیازت به قرص کمتر میشه، یکیش خوردن شیر بادامه، هر روز یه لیوان بخور خیلی عالیه یک ماه بخوری افسردگی خوب میشه

شربت شو میخورم 🥲

فرقی ندارن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄