2777
2789
عنوان

دندانپزشک انگار روم نظر داره

213 بازدید | 8 پست

خانوما چطورین ؟؟میگم من یه مدته میرم به دندونپزشکی مشتریاش زیاده شلوغه قیمتشم زیاده یعنی کارشم درسته بعد اونروز رفته بودم اقای دکتر گفت به در گوش ۳ تامنشیاش درو ببندین ‌منم تعجب کردم بعد منشیاش هم رفتن من باهاش تنها موندم... بعد در اورد بهم یه مسواک اورال بی داد خارجی منم بهش گفتم به همه میدین گفت از اونایی که خوشم بیاد منم خوشحال شدم ... جلسه بعدی که رفتم پیشش مرتیکه مریض جنسی برداشته الکی بهم میگه که لبات عفونت داره منم قبلش تو فرم ثبتام عفونت خونده بودم نگو فک کردن عفونت داره واقعا لبام بهش گفتم بنویسم تو فرم ؟گفتش نه بعدش هی بهم دست میزد یعنی وقتی داشت دندونم پر میکرد دستاشو میزاشت ... بعد تلفنش زنگ خورد پاشدم در رفتم هیچی هم بهش نگفتم دیگه هم نرفتم اونجا تازه طرف اصلا تخفیف نمیداد بعد به من ۱ میلیون تخفیف داده بود نگو چی میخاسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اینکه بعضیا بیشرفن بحثش جداست 

ولی من یه دکتر داشتم کلا میرفتم مطب از میومد بیرون از اتاقش حالمو میپرسید یا امپول میزد ببخشید و آروم باش و دلداری و اینا

درسته اینا عادیه ولی من فک میکردم واییی عاشقم شده حالا یارو جوون و خوشگل بود من شبیه خاله قزیم 🤣

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔