بچه ها ما تازگیا ازدواج کردیم همسرمم همه چیز پای خودش بوده و خیلی تو قسط و قرضه برا همین هر ماه کم میاریم ماه های اول کل درآمدم الان بخشی از درآمدم مجبورم بهش کمک کنم خودشم خیلی شرمنده س هی میگه جبران میکنم ب خدا و اینا ب نظرتون کارم درسته؟مرد پر رونمیشع🫤چاره ای هم نداریم دیگه
این چیزای مسخره که اشتباه هست و پرو میشه نیار تو ذهنت
زندگی اصولی همینه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودت همسرت رو میشناسی و میدونی لیاقت داره یا نه. من سالای اول زندگی همچین شرایطی داشتم تقریبا تمام خرج خونه با من بود الان پولی که جدای از مخارج بهم میده چند برابر درامدمه ولی میدونیم همه اینجوری نیستن
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حتی من که خانه دارم وقتی شوهرم کم میاره از پس اندازم کمک میکنم البته کاملا مطمئنم که بعد جبران میکنه . وقتی می بینی قدر شناسه کمک کن . زن و شوهر باید به داد هم برسن دیگه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدا رو شکر خودش ک خوبه ب خدا ی وقتا میشینه گریه میکنه هعی میگه جبران میکنم صبر کن انشالله وضع ما هم ...
هواشو داشته باش هرکاری میکنی برای آرامش زندگی خودته. فقط حواست باشه کم کم اوضاع تغییر میکنه تو هم توقعاتت رو بیشتر کنی. من چون عادت کرده بودم خودم خرج کنم روم نمیشد ازش چیزی بخوام و اون اصرار میکرد من انکار، یه جا دیدم درامد یه ماه من اندازه یه روز اونه ولی همچنان سختمه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.