2821
2789
عنوان

رابطه م

161 بازدید | 12 پست

من ۱۵ سالمه   درس خون هستم.  مربی هم هستم   من پدرم ۱۱ سالگی معتاد شد. به مادرم خیانت کرد روز به روز دعوا بود خونمون  من    خیلی تنها بودم.  نفهمدم نادونی کردم رفتم با ی پسری دوست شدم اونموقع ۱۷ سالش بود 

الان ۴ ساله  تو رابطه ایم     من شدیدا بهش علاقه دارم اونم همینطور  پسر خوبیه خیلی دانشجو پزشکی. کارم مکنه 

همیشه تو پشتم بود درسته زیاد قهر کردیم  ولی واقعا همو دوس داریم. من افسردگی شدید هم دارم.  ایشوننن مدونن   نمتونم دست بکشم ازش خیلی دوسش دارم.  حتی مامانم مدونه  همیشه امیدمه.    هم پسر خوبیه اهل رفیق نیس سیگار اینا خط قرمزشن قصدشم جدیه.  هزار بارم بهم گفته   مخام. با خانوادت حرف بزنم من نزاشتم. از هم دورم هستیم  

دوس ندارم رابطمون بهم بخوره. جفتمونم. بنظرتون راه درستی میرم؟

خط هفتم جمله اول...😶

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی شوهر خواست صدرصد هدفم درسمه ولی نمدونم رابطه رو ادامه بدم یان از ی طرف تموم وجودمه

اگه هدفت درسه رابطه باعث میشه همش حواست پیش اون باشه و نتونی خوب تمرکز کنی و پسرفت کنی خود دادی 

تو داری کاری رو می‌کنی که دوست داری و برای خودت معنی داره. ۱۵ سال سن کمی زیاده برای همچین رابطه جدی‌ای، ولی اگه واقعا همو دوست دارین و خط قرمزا رو رعایت می‌کنین، اشکالی نداره. فقط یه چیز رو بدون: توی سن و شرایط تو، بهتره حواس‌ت به درس و خودت باشه و وابسته نشی زیاد. اگه احساس می‌کنی افسردگی‌ات داره زیاد میشه، حتما دنبال راه‌هایی برای کنترلش باش، چون این رابطه اگه درست مدیریت نشه، ممکنه اذیتت کنه. در کل اگه اون پسر جدیه و واقعاً پشتیبانته، ادامه بده، ولی چشم بسته نباش. مراقب خودت باش.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تو داری کاری رو می‌کنی که دوست داری و برای خودت معنی داره. ۱۵ سال سن کمی زیاده برای همچین رابطه جدی‌ ...

حتی برا درس خوندنم اون انگیزه میده واقعا. همیشه پشتمه.   مثل ی پدر.     حمایتم مکنه.  منم هنوز به ازدواج اینا فکر نمکنم فقط درس.  

2824
2823
2791
2779
2792